Nick na serwerze:kanapoos Wiek: 21 Znajomość amxmodx: doskonała kiedyś założyłem swój serwer i znam amx od kuchni ;) Masz mikrofon?:yes Masz Steama?:znajdzie się Ile możesz przekazywać na serwer?: jak wygram w totolotka to się szarpne ale póki co 10zl przelewem pożycze wam :D Dodać coś od siebie: Jestem za organizacją fan clubu żurka!! (nie z torebki, pomysł padł na forum)
A ja chętnie przyjmę pomoc.
TAK. Forum to jedynie dodatek. Po co ma chłop się udzielać na forum? Szczęścia tu nie znajdzie. Jak zajdzie potrzeba beda i posty. Grałem dziś z nim ujdzie. Ale chciał bym jeszcze, abyś się odezwał przez to mikro. Bede dziś jeszcze banowo na srv licze, że spełnisz moje oczekiwanie.
EDIT!
Cyb3rshot napisał/a:
Jak narazie - NIE
Za ok. miesiąc - TAK
Jak na moje oko chyba nie masz już zbyt dużego prawa głosu. A jeśli nawet masz minimalny to chyba nikt nie bierze go pod uwagę.
_________________ Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2011-01-27, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Jak na moje oko chyba nie masz już zbyt dużego prawa głosu. A jeśli nawet masz minimalny to chyba nikt nie bierze go pod uwagę.
Ja , zrezygnowałem już dobrowolnie z admina .Bo miałem mieć tylko jak będe miał steama. A na serwerze go widze (zasadniczo widziałem bo nikt nie ma kluczów steam do sprzedania!) codziennie. Tylko forum ,a 20h przegranych to on już z pewnością ma :)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-01-27, 22:10, w całości zmieniany 1 raz