Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-02-20, 22:07 Podanie o admina TP
Nick na serwerze: kiedys zex, devilscream, grethor. a teraz jak sie zechce, np 'aaa'
Znajomość amxmodx: Po małym przypomnieniu - pełna obsługa amx przez konsolę, edycja gotowych plug-inów, stawianie serwa od zera.
Masz mikrofon?: Taaa, ale słyszeli mnie tylko szczęśliwcy :P
Masz Steama?: Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?:3 miesiące (90 dni) MINIMUM 30zł50gr SMS lub 20zl przelew przelewem oczywiscie
Dodać coś od siebie:
No to tak. Gram tutaj od wakacji. Rzadko kto mnie słyszał z tego względu, że mam dosyć ciekawie przekształcony głos na CSie. Dlatego też preferuję pogadać na vt, a na serwie się nie udzielam. Ogólnie nikomu się w oczy nie rzucam, pykam sobie na boku, dlatego nie liczę na jakąś falę poparcia. Szczególnie, że ostatni miesiąc w ogóle nie grałem.
Ostatnio czitków na serwie pełno, dlatego postanowiłem złożyć podanie o admina. Doświadczenie w adminowaniu mam spore - paręnaście miesięcy na własnych serwerach. Ogólnie zacząłem grać w CS we wrześniu 2008, więc mniej więcej wiem, jak odróżnić kto gra fair. Znaczy się zasadniczo banów z dupy nie będzie. Zamiast zabaw w robienie SS wolę nagrać demko i mieć odpaleńca z głowy. Po krótkim przypomnieniu komend będę jednym z lepszych adminów w sieci i to nie jest żadne przechwalanie, tylko całkiem poważna deklaracja.
Pozdro,
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Wiem że nie jestem administratorem serwa ale często go widziałem, dobry gracz i myśle że niebędzie problemów związanych z tym że da bana tym co grają czysto. Moje zdanie jest że na TAK ale wiadomo że ja się nie licze xD
Zgodnie ze zmianami jakie nastąpiły Proszę o kontakt z numerem gg:34014601
Nie pisać : jesteś, siema i tyle tylko od razu o co chodzi + wkleić temat zaakceptowany nie mam czasu samemu sie domyślać o co chodzi.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa