Nick na serwerze: TeRmInAtOr
]Wiek: 15
]Znajomość amxmodx: dobra
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: nie ale za niedługo chyba bd miał
Ile możesz przekazywać na serwer: 15-25
Dodać coś od siebie: spełniam wszystkie wymogi na admina i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;p Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony przez .TeRmInAtOr 2010-02-09, 21:53, w całości zmieniany 2 razy
]Znajomość amxmodx: dobra
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: nie ale za niedługo chyba bd miał
Już to widze. Wiek pewnie ze 14 amx nie wie oco chodzi. A potem na serwie jaja są.
Mazie tu swojego miszcza haha
koles dosc ze staty ma caly czas okolo 0:15 to do tego nie umie pisać na say rzuca granata na respie do swoich i pisze sry za bombe haha macie tu ss :D
hahaha dobre żarty tylko to nie o mnie chodzi ponieważ ja nigdy w życiu nie grałem w cs z nickiem terminator!! tylko TeRmInAtOr!!!wiec to nie o mnie chodzi a jezeli chodzi o wiek to mam 15 lat;p
Ale co ci po tych postach????? Ja np często odwiedzam forum z komy i czytam ale zadko cos pisze, bo po co. Jak sobie radzą beze mnie to nie będe sobie tylko postów nabijał. Grał na serwie wczesniej niż był na forum, bo ja go na tego serwa sciagnolem. Z mojej strony tyle. Proponuje, aby Malitek w koncu rozpatrzyl wniostki o admy.