Nick na serwerze: nEq ?. [t]
Znajomość amxmodx: bardzo dobra , miałem już admina na wielu serwerowniach .
Masz mikrofon?: Tak mam ( nie używam ponieważ wiem na własnym przykładzie że to przeszkadza w grze , ONLY krótkie info. )
Masz Steama?: oczywiście ! nicksteam: Maciek199660 lub drugi którego nie używam :kevinfalkowski
Ile możesz przekazywać na serwer?: Tyle ile kosztuje miesięczna opłata admina ! (10 zł)
Dodać coś od siebie: Wiem że nie gram na tym serwerze dość długo. Więc proszę o darowanie sobie komentarzy nie nadajesz się na admina grasz tutaj za krótko bo ja to rozumiem . Dziś np grałem na serwerze i nie było żadnego admina. Ludzie z mojego teamu prowadzili dialog typu :
-TT1 - ej jest admin
-TT2 - eee czekaj , nie ma !
-TT1 - okej to zaraz się odpale (hahaha)
Zostając adminem serwera TP Postaram się w miarę moich możliwości grać tutaj dziennie około 4-5 h i eliminować cziterków
Czytałem troszkę forum i dowiedziałem się że trzeba mieć minimum 20 postów ! jest to dla mnie głupotą .. ponieważ ludzie starający się o admina nabijają je.. ja nie jestem tego typu człowiekiem :)
Wypowiadam się tylko na konkretny temat .
Proszę o rozpatrzenie mojego podania jeśli gram tu za krótko proszę napisać a ja odezwę się po określonym terminie ! Pozdrawiam nEq ?. [t]
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-04-02, 13:57 Re: Podanie nEq ?.
nEq ?. napisał/a:
Wiem że nie gram na tym serwerze dość długo. Więc proszę o darowanie sobie komentarzy nie nadajesz się na admina grasz tutaj za krótko bo ja to rozumiem . Dziś np grałem na ser
Niestety. Nie podaruje sobie tej przyjemności: Grasz tutaj za krótko. Myślę, że Proba i inni admini podzielą moje zdanie iż nie może dojść do takiej sytuacji jaka miała miejsce z nowym GA. Nie znasz ludzi, nie znasz zachowań danych osób (np. wlepisz mi bana z powodu moich bluzgów na innych, nierozgarniętych graczy? Ja mając zły dzień potrafię ostro naubliżać.), nie uczęszczasz na forum. Na pewno nie dostaniesz admina bo chcesz ogarnąć serwer kiedy nie ma admina. Teraz na TP jest wystarczająco dużo adminów, więc te kilka brakujących miejsc trzeba bardzo, ale to bardzo mądrze wybrać. Najlepiej żeby była to osoba zaufana, grająca wystarczająco dużo na serwerze i powszechnie znana. Z tego co widzę nie zaliczasz się do takowych. Na serwerze nie zauważyłem Cię praktycznie nigdy (lub mam zanik pamięci). Nie możesz wejść z butami na czyjeś podwórko i nie znając nikogo rządzić się. Mam wielką nadzieję, że nikt nie poprze Twojej kandydatury, gdyż jestem przeciwny wybierania osób z "bylekąd".
Dodatkowo śmiem wtrącić, iż wiek na admina powinien zostać podwyższony do minimum 17/18 lat.
Reasumując jednym słowem: "NJE"
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Life dlaczego sam nie złożysz podania ??
Myślę że byś się idealnie nadawał
A co do podania jestem na nie nikt cię nie zna pograj trochę zapoznaj się z ludźmi a zobaczymy
_________________ Mówię co myślę, w tańcu się nie pierd...., masz coś do mnie to powiedz mi to w twarz, a nie opierd... mi dupy za plecami!!!
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-04-02, 14:43
VVujek napisał/a:
Life dlaczego sam nie złożysz podania ??
Myślę że byś się idealnie nadawał
Nie widzę w sobie predyspozycji w na dobrego admina.
Co do podania, abyś miał jakiś cień szansy na pozytywne rozpatrzenie powinieneś pograć z dwa miesiące.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa