Witam, chciałbym złożyć podanie ze względu na to, że praktycznie nikt nie opiekuje się tym serwerem. Za każdym razem kiedy wchodzę na serwer widzę pełno cheaterów i lamerów, którzy nie umieją grać w CS'a i przeszkadzają w grze.
Mój nick w csie: DreaM_!
Steam_ID: STEAM_0:1:18602035
Staż w csie: 3 lata
Znajomość AMX: 9/10
Miałem admina już na 3 serwerach. Wszystkie zostały skasowane (niestety).
Mam nadzieję, że pomyślnie rozważycie moją propozycję.
Ostatnio zmieniony przez DreaM 2011-09-06, 17:30, w całości zmieniany 1 raz
którzy nie umieją grać w CS'a i przeszkadzają w grze.
To nie ich wina, że zaczynają poznawać grę... Ty grałeś tak samo, więc nie ma się co denerwować.
@topic
Nie gram na tamtym serwerze, ale wszystko co powinien mieć admin masz, lecz
To że dołączyłem dzisiaj jest takie WAŻNE?
Przecież liczy się chyba to, że chcę Wam pomóc w rozwijaniu sieci...
[ Dodano: 2011-09-06, 18:07 ]
Brzeszczot90 napisał/a:
To nie ich wina, że zaczynają poznawać grę... Ty grałeś tak samo, więc nie ma się co denerwować.
Powinni wtedy chodzić na FFA, albo 4FUN, a nie zaczynać od TP. A co do tej nieumiejętnej gry to chodzi mi głównie o to, że od razu po zrespieniu, wszyscy zabijają swoich nawzajem. Gdyby był admin to by się zbanowało takiego jednego na parę godzin i by był spokój...
Powinni wtedy chodzić na FFA, albo 4FUN, a nie zaczynać od TP
Gdyby oni wiedzieli, że takie coś istnieje to byłoby fajnie ;)
#Jeżeli chcesz mi jeszcze coś powiedzieć to edytuj posta a nie odpisuj bo spam będzie ;)
Pozdrawiam brzeszczotofffy.
http://cs-serwery.pl/foru...mina-vt2284.htm
@ po raz 2 !
Edytuj posty !!!
#
Czekaj na wypowiedź malitka... jednakże możesz również spróbować pisać już teraz na jego gg. Ale pamiętaj się o trzymaniu wzoru jakiego wymaga malitek ;) Wszystko napisane w jego opisie
Ostatnio zmieniony przez Brzeszczot90 2011-09-07, 16:23, w całości zmieniany 2 razy