Nick na serwerze:_____5 przykazani3_____
Znajomość:amxmodx: 9/10
Masz mikrofon?:30+
Masz Steama?:Tak mam.
Ile możesz przekazywać na serwer?:dogadamy sie
Ile spedzasz czasu na serwie?:oj duzo
Dodać coś od siebie:AAAAA i to jest najlepszy z punktów. A wiec wydaje ni sie a nawet jestem pewien ze serw jest w takim stanie ze nie moze sobie pozwolic na to aby brakowalo na nim adminów a co sie wiaze za tym czas oczekiwania kandydata na tę funkcje powinien sie znacznie zkrucic to po 1 po 2 troszke wiecej wladzy w lapki admina czyli ban config po 3 to jest naprawde fajny serw sciagnolem na niego troszke ludzi z upadlej uareny i chcieli bysmy sie dobrze bawic po ciezkiej pracy a po 4 jestem bardzo dobrym kandydatem wiec wybierajcie bo czas leci a ja nie mlodnieje pozdro ***** 5 *****
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa