Nick na serwerze: 1 raz
Znajomość amxmodx:hmm. Tutaj troszeczkę gorzej.
Masz mikrofon?:Tak
Masz Steama?:Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?: Tyle ile potrzeba. :)
Dodać coś od siebie: Jestem Ogarniętym graczem serwera TP. Najcześciej gram w godzinach wieczornych od 20 do 24 a w najgorszym przypadku od 21 do 23. Chociaż nigdy wcześniej nie "adminowałem" na żadnym serwerze, myślę ,że spokojnie dam radę nauczyć się obsługiwać amx-a (Fajnie jakby jakiś "starszy" admin podpowiedział czasem co i jak)
Forum na pewno zacznę odwiedzać częściej niż dotychczas. Do napisania podania skłoniła mnie rosnąca ilość cziterów i team kilowców. Moja prawie trzyletnia praktyka w grze pozwala mi odróżnić uczciwego gracza od czitera. Mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam.
...Chociaż nigdy wcześniej nie "adminowałem" na żadnym serwerze, myślę ,że spokojnie dam radę nauczyć się obsługiwać amx-a (Fajnie jakby jakiś "starszy" admin podpowiedział czasem co i jak)...
He he dasz sobie rade a jak nie to ja ci pomoge. Kolega się nada. Choć jeszcze młody, ale dobrze sobie radzi w grze. Ja mu ufam myślę, że i wy możecie.
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-08-31, 07:47
Nie, nie, NIE! Ja mu kiedyś na 4FUN na NS robiłam SS, wszedł potem na steam i twierdził, że był na innym kompie i do dziś nie wstawił... Ludzie ogarnijcie. :/ Dobry bajer pół roboty.
A JAK, A NIE! :D
że i tak ten głupi występ się skończy.
To nie wiem eSka, innych ss juz nie mam dokładnie zobaczyłem na lapku i na kompie chyba ze ty robiłaś mi jeszcze jak byłm na starym pc ale on się spalił i mam nowy, więc po prostu na tą sprawe powinnaś przymknąc oko ;)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa