Nick na serwerze: MaksoN1
Znajomość amxmodx: 10/10
Masz mikrofon?: tak(Bardzo wyraażny)
Masz Steama?: Tak [goodbye12]
Ile możesz przekazywać na serwer?: okolo 20zl miesęcznie.
Dodać coś od siebie: Witam gram na serwerze od niedawna ponieważ adminowalem na rzeznia.eu TP . Hmmm... uważam, że jestem osobą, która nadaje się na to stanowisko, a przynajmniej chciałbym spróbować. Nie raz zdarza się sytuacja, że na serwerze nie ma admina, a wtedy gracze obrażają się, celowo atakują kolegów z drużyny, nie ma nad tym kto zapanować... Jako admin postarałbym się opanować to, co dzieje się na serwerze. Nie toleruję bezsensownych napinek, dzieci neo, cziterów i tym podobnych "wynalazków"... Umiem pracować w grupie, myślę, że z resztą adminów jakoś bym się dogadał. W CS-a gram 2,5 roku. Może nie jest to imponujący wynik i na serwerze nie gram jakoś świetnie. Wiadomo, każdy ma gorsze i lepsze dni.
Ale mimo wszystko myślę, że podołałbym temu wyzwaniu, a na pewno zrobiłbym wszystko co w mojej mocy, że podołać...
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-01-05, 16:18
Jak na razie jestem ku NIE. Dlaczego? A już tłumacze. Grasz niedługo ( na serwie), na forum się nie udzielasz, nikt Cię nie zna. Powinieneś się najpierw wdrożyć. Zapewne całą reszta od razu napisze "TAK", gdyż nie ma adminów, a Ty jesteś chętny i "płacisz". Ale cóż, to moje zdanie.
PS. Skoro adminowałeś na RZEŹNI to podaj swój nick, możliwe że Cię kojarzę. Tam również przegrałem wiele godzin. Chociaż z ekipy TP znam tylko kilka osób.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-01-05, 19:51
MaksoN1, Przekonaj mnie a będę na tak. Wiem jak jest na rzeźni, bo grałem tam bardzo dużo. Dość dobrze trzymałem z Inwigilatorem i Czerwą, i Ciekawi mnie kim Ty jesteś ;)
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)