nick: kris
staż CS'a: 6 lat
mikro: tak
dostępność: ~2 h dziennie + gg
coś o sobie: Witam. Jestem kris i nienawidze cheaterow. Jestem uczciwy, rzetelny i spokojny, ale nie pozwole sobie w kasze dmuchać. Chce pomóc w rozwoju tego serwera oraz dopilnować, żeby każdy, kto sprobuje naruszyc regulamin został ukarany. Sprawiedliwosc i dobra zabawa to podstawy. ;]
prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
z góry dziekuje
kris
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-02-09, 10:43
Wcześniej jakoś nie przykuwałem uwagi do tego jak grasz, ale nie liczą się umiejętności, lecz zdolność do ogarnięcia serwera. Wiek masz autentyczny, o czym przekonałem się na serwerze, do tego da się zaobserwować, że jesteś bardzo kontaktową osobą. Myślę, że w tym przypadku można przymknąć oko na posty, gdyż na serwerze widywany jesteś często i wiesz o co chodzi i jakie problemy stawiane są przed serwerem Team Play. Mój głos w prawdzie, równy jest "0", ale przynajmniej Malitek, może zobaczyć co sądzą o Tobie inni, zwykli gracze
Jednym słowem mówiąc: TAK
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Zgodnie ze zmianami jakie nastąpiły Proszę o kontakt z numerem gg:34014601
Nie pisać : jesteś, siema i tyle tylko od razu o co chodzi + wkleić temat zaakceptowany nie mam czasu samemu sie domyślać o co chodzi.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa