Znajomość amxmodx: 8/10 i mysle ze w tym przypadku na serwie NS starczy
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: MAM
Ile możesz przekazywać na serwer?: Oczywiście do uzgodnienia
Ile spedzasz czasu na serwie?: W tygodniu od Poniedziałku do Piątku to po 4 - 5h. w Sobote i Niedziele 4-5 h jak jestem cały dzien w domu to wiecej
Dodać coś od siebie: Cóż tu napisać.. staz gry w CS'a jest juz spory ok 7 lat . Byłem adminem na nie jednym Team Play'u. Bede słuzył pożadkowi no i kulturce na serwie.
Kto grywa ze mna wie takze jak gram i wogole.
Oczywiście że tak Jest miłym ogarniętym graczem. Ma dobry kontakt z graczami Zdecydowanie na serwerze potrzeba adminów oraz większego zaangażowania osób odpowiedzialnych za przydzielenia tej funcji! Serwer jest spoko ale nigdy nie spotałem się z taką sytuacją żeby aż tyle trzeba było czasu na odpowiedź nie mówiąc już o samym przydzieleniu na tę funcję. Tyle z mojej strony Pozdrawiam RPS!
_________________ Pokój dla mych ludzi, dobrych ekip i słuchaczy
Nie starczyło by kawałka by wymienić ich w temacie
Oto ja wróg publiczny na pochybel tym co sapią
Na deszcz sie nie zanosi przejdzie bokiem rzuć parasol.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ja też jestem na Tak,ale zanim malitek ci odpisze to minie miesiąc,więc nie wiem czy jest w ogóle sens składania podania,wiele osób zrezygnowało z podania także i ja,więc jak chcesz.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa