Nick na serwerze : Crazy
Znajomość amxmodx: 10/10
Masz mikrofon? : Tak
Masz steama? : mam w planach
Ile możesz przekazywa na serwer : 10zł na mieś
Dodać coś od siebie: Zna mnie dużo osób na serwerze. Po prostu chce go ogarnąć
Wiek : 14 lat - po prostu nie dojrzał grze się przez mikro, celowe TA , wyzywanie
Znajomość amxmodx: 10/10 - szczerze wątpię
Masz mikrofon? : Tak - popsuty , słychać echo które wku**** i tylko bolą uszy
Masz steama? : mam w planach - każdy tak mówi
Ile możesz przekazywa na serwer : 10zł na mieś
Dodać coś od siebie: Zna mnie dużo osób na serwerze. Po prostu chce go ogarnąć - to co CSI
Podsumowanie ? NIE
Ostatnio zmieniony przez resetom 2010-08-23, 19:34, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-23, 20:21
NIE! Do kosza z tym! 14-sto letnie dziecko które krzyczy bez mutacji do mikro, w dodatku ciągle daje TA i TK na serwerze, lub zaczyna się aby dać bana. Wielkie NIE!
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Jeżeli chcecie to od dziś mogę nie używać tego popsutego mikro. Nie długo kupie nowe lub stare naprawie. Wyzywam tylko tych co mi przeszkadzają w grze np. ktoś muzykę przez mikro dzisiaj puszczał a wcześniej wyzywałem tych co mnie blokowali. To moje wytłumaczenie.
Wyzywam tylko tych co mi przeszkadzają w grze np. ktoś muzykę przez mikro dzisiaj puszczał a wcześniej wyzywałem tych co mnie blokowali. To moje wytłumaczenie.
powiem tak ... nie powinieneś nikogo wyzywać. co ci to da że powyzywasz? nic.
ja bym na twoim miejscu olał to i przeszedł do innego teamu albo napisał na forum że jest admin na serwer potrzebny może by ktoś akurat online był i by załatwił sprawe a nie wyzywał.
I to nie jest żadne wytłumaczenie tylko przyznanie się do winy.
_________________ STEAM_0:1:34921880
"Co mnie nie zabije to wzmocni"
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa