Nick na serwerze: cS-Team |Crazy lub Crazy
Znajomość amxmodx: 9/10
Masz mikrofon?: tak(trochę skrzeczący)
Masz Steama?: Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?: to zależy ile serwer będzie potrzebował xD
Dodać coś od siebie: Kiedyś nie ogarniałem totalnie. Ale jestem już bardziej doświadczonym graczem. Dajcie mi tydzień próbny. Gram bardzo często. Co wejdę to brak Admina a mnóstwo czitów.
Dla mnie to był by koniec świata jak byś miał zostać adminem. Po pierwsze masz nie pokolei w glowie jeszcze po drugie drzesz jape. Po trzecie pić mi sie chce ;p
DRT wstrzymaj sie i napisz za jakies 3lata, moze wydoroślejesz bo jak dla mnie ktos taki jak Ty nie powinien mieć ani krzty władzy na serwerze czy gdziekolwiek indziej, pierwsze wrażenie jest dosc wazne, a nie chciałbys zebym pisal na forum jakie zrobiłes na mnie,
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa