Nick na serwerze: VVujek
Znajomość amxmodx: 8/10
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: tak
Ile możesz przekazywać na serwer? sms za 10 zl miesięcznie
Dodać coś od siebie: Wiec tak,od niedawna gram na serwerze wiec może mnie nie znacie .
Ogólnie gram dużo w cs w tyg.Wiec gdybym dostał admina to dużo czasu spędzał bym na waszym serwie pilnując porządku.Często chce zagrać na waszym serwie a nie mogę ponieważ jak wchodzę to niema żadnego administratora i dzieci biegają z aimem i wh bywa że jest takich dzieci po kilka i nie można sie ruszyć z respa bo biegają z speedhackiem
Pozdro i czekam na odpowiedź......
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-01-23, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Zgłoś się za miesiąc bo chyba dzisiaj zacząłeś grać na tym serwie.
Jak narazie Nie
No to się zgłoś za miesiąc jeżeli się tak wypierasz.Bo dopiero dziś dołączyłeś.
_________________ Daj mi Minutę, a będę Dobry Daj mi Godzinę, a będę Świetny Daj mi Pół Roku, a będę Niepokonany
Ostatnio zmieniony przez Wade 2011-01-23, 10:51, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-01-23, 11:13
VVujek napisał/a:
Gram ok. tydzień na waszym serwie
Grałem jeszcze na niku Na_Minusie
Ja gram bardzo często i pierwszy raz widzę taki nick.
Cytat:
Ogólnie rzecz biorąc z tym fragmentem Twojego profilu nie masz już na co liczyć.
Obecnie tak jak napisał gdzieś Proba, selekcja adminów odbywa się ze zwiększonym rygorem.
MientowyTSW napisał/a:
20 postów, 20h przegranych i wiek powyżej 16 lat
To post Proby z innego podania.
To że wpiszesz w podaniu, że masz 22 lata jeszcze nic nie znaczy. Dodatkowo amx 8/10 no okej wszystko w porządku, ale zapłata sms (co dla mnie, jest wręcz zabawne. Chłopie masz 22 lata a chcesz płacić sms'em? Przelew nie boli) i twierdzisz, że na serwerze biegają dzieci z sh i aimem.
1. Na serwerze może jest trochę dzieci, ale ostatnimi czasy od mojego powrotu zauważam ich znaczną mniejszość co dobrze rokuje na przyszłość.
2. Sh, aim? Na TP na dzień trafiają się może z 3 przypadki kiedy ktoś ma wh. Reszta banów dotyczy głównie braku gry zespołowej oraz nieokiełznanych emocji.
Chciałbym zaznaczyć, że mogę się mylić co do wypunktowanych przemyśleń. Może ja gram na jakimś innym serwerze? Może mam klapki na oczach? Nie wiem sam.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Najbardziej rozwalaja mnie teksty typu. Gram czesto na waszym srv. Zawsze nie ma admina. Każdy tak pisze a tak na prawde to czcze wyssane z palca slowa bez popracia faktow. Otóż panie kochany mylisz się dość często ostatnio gram i to o różnych porach dnia popoludnia i wieczora. Więc daruj sobie takie teksty o biegajacych aimach sh-czach i wh-czach oraz braku admina.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-01-23, 12:56
Aima czy też Sh dawno nie widziałem na serwerze. Mój post chyba wystarczająco oświecił Ciebie VVujek. Póki co jestem na NIE. Może kiedy spotkam Cie na serwie, poudzielasz się na forum, zapoznasz ze zwyczajami.. Wtedy może, może..
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Tak jak piszą moi poprzednicy, zwiększyłem rygor dla adminów chociaż na tym serwerze....
20H przegranych, 20 postów na forum w celu poznania otoczenia.
Co do czitów na serwerze i braku admina...... nie wiem ciągle jak wchodzę czy badam serwer zawsze jest admin, a nie raz jest 3-4 na raz grających.
Ps. Admin się by przydał ale wymogi wymogami.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa