Siemka wszystkim widze ze cs-serwery sie troche rozbudowało. Jak wiecie byłem tutaj adminem przez pół roku jednakże zrezygnowałem bo mało osób grało.Serwer jest na dobrej drodze do osiągniecia sukcesu! Tylko trzeba zlikwidować oszustów czyli cziterów myślę że mógłbym was pomóc w tym! Umiem odróżnić czitera od pro ten kto ze mna gral ten wie. Jednakże chciałbym za to nie płacić, mam dużo innych wydatków i po prostu nie moge przeznaczyć tych pieniedzy na admina więc mam prośbe do malitka aby dał mi admina za darmo.. a napewno nie straci, może tylko zyskać. Jeżeli nie będziesz zadowolony z mojego adminowania po prostu mi go odbierzesz. To by było tyle;p
Nick na serwerze: SoWiNhO -.^| Wiek: 16,5 Znajomość amxmodx: bardzo dobra (byłem już adminem na kilku serwach m.in. na tym Masz mikrofon?: TAK Masz Steama?:TAK Ile możesz przekazywać na serwer?: j.w w poście
pozdro
Ostatnio zmieniony przez SoWiNhO 2010-07-14, 19:25, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-07-14, 19:46
SoWiNhO napisał/a:
Jednakże chciałbym za to nie płacić, mam dużo innych wydatków i po prostu nie moge przeznaczyć tych pieniedzy na admina więc mam prośbe do malitka aby dał mi admina za darmo.. a napewno nie straci, może tylko zyskać.
Cytat:
Stan konta cs-serwery.pl na dzień 22.06.2010 wynosi (debet)
-106,62zł
Malitek na pewno nie da Ci za free. Wiem to. Spójrz że jesteśmy na minusie, a na pewno dawać nie bedzie za free jak bańkę do tylu jesteśmy. Zamykam.
że i tak ten głupi występ się skończy.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa