Nick na serwerze: DRT*Crazy
Znajomość amxmodx: 10/10
Masz mikrofon?: No pewnie
Masz Steama?: nie
Ile możesz przekazywać na serwer?: Sms miesięcznie
Ile spedzasz czasu na servie?: od 2 do 4h(niekiedy z 8h)
Dodać coś od siebie: Na tym serwie jestem prawie zawsze jak nie ma admina. wkurzają mnie takie czity jak MENTOS itp. Dlatego ubiegam sie o admina
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Sory że wcześniej nie wchodziłem na poprzedni temat ale byłem w Angli i dostępu do neta nie miałem. Sorki
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
a ja na DUZE...DUZE NIE.
mialem z nim pare razy do czynienia i watpie, a wrecz jestem przekonany, ze nie byłbyś dobrym adminem. jestes impulsywny...agresywny...dziecinny...
sorry ale takie jest moje zdanie...
_________________ "nieważne, zeby byc lepszym od innych, ale lepszym od siebie z dnia poprzedniego"
a ja na DUZE...DUZE NIE.
mialem z nim pare razy do czynienia i watpie, a wrecz jestem przekonany, ze nie byłbyś dobrym adminem. jestes impulsywny...agresywny...dziecinny...
sorry ale takie jest moje zdanie...
Zgadzam się z Blue.
1.Admin powinien być opanowany, powinien dawać przykład, moim zdaniem nie spełniasz warunków panujących na serwerze TP [możecie dać mu na 2 dni okres próbny zobaczymy jak się spisze].
2.Kup Steam.
3.
DRT*Crazy napisał/a:
Na tym serwie jestem prawie zawsze jak nie ma admina. wkurzają mnie takie czity jak MENTOS itp.
admin na pewno wejdzie jeśli ty spędzasz
Cytat:
od 2 do 4h(niekiedy z 8h)
Jestem na NIE!
_________________ WoLnOśĆ ZaLeŻy Od DłUgOśĆi ŁaŃcUcHa...