Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zrobmy prawdziwe TP.
Autor Wiadomość
unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-11-24, 16:57   Zrobmy prawdziwe TP.

elo. jestem na tym serwerze glownie z inicjatywa wyprowadzenia teog serwera na "ludzi" .

pierwsza sprawa sloty.

jest ich za duzo,jak na TP przewidywane jest maksymalnie 18 slotow,najczesciej 16. i za tym jestem im mniej ludzi tym mniej krzyku,chaosu i nieogarnicia, poza tym admin ma latwiej bo ogarniac 19 osob to ciezka sprawa.

proponuje zmniejszyc sloty na 16.serwer dopiero wtedy stanie sie prawdziwym TP.

druga sprawa,antyrasz jest zle ustawiony,jest przez cala mape w niektorych sytuacjach (a nie powinien)

trzecia sprawa to /zasady najlepiej plugin do przeczytania po wejsciu na serwer i z akceptacja

typu:
1 nie zastosuje sie do zasad (wyrzuca gracza)
2 zastosuje sie (gracz moze grac)

jest to potrzebne poniewaz wiekszosc,a nawet prawie wszyscy gracze nie wiedza jakie sa cele map,ani ich zadania na owych.a trzeba ich uswiadomic bo sie nie naucza nigdy,utrudniajac gre reszcie tym samym.

czwarta sprawa
wymuszanie interpu i ratow.

mhm i piata sprawa. MAPCYCLE USTALONY, bo gramy po piec razy westa,i inne tez po kilka razy.ciagle to samo.do tego mapy tp ,wiec odpada west. nie nadaje sie na serwer tp

to by bylo na tyle,LUDZIE JESLI CHCEMY PORZADNEGO TP TRZEBA ZACZAC DZIALAC pisac kto jest za
Ostatnio zmieniony przez unnamed9191 2010-11-24, 20:18, w całości zmieniany 1 raz  

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-11-24, 18:09   

jestem za:)

RADIOACTIVE CHILDREN[t]

ThomasKoticek 
ViNy(L)

Wysłany: 2010-11-24, 20:16   

z ręką na sercu TAKKKK!!!!

$EURO$ 
Boże Igrzysko...

Wysłany: 2010-11-25, 14:29   

Wymuszanie interpu już jest jakbyście nie zauważyli.
Nie ma idealnej liczby slotów. Nigdy nie grałem więcej niż po 5, więc idealny serwer TP powinien mieć 11 slotów (10+hltv). No chyba, że gracie "mixy" i "cw" po 8...
Cele mapy, jak zauważyłem jeden z adminów uważa się za jakiegoś wielkiego znawce Team Play-u. Dla mnie owy admin jest śmieszny w tym co robi, ciekaw jestem czy grał coś kiedykolwiek klanowo, czy może "wychował się" na FFA i namiastkach TP.
Porządny TP czyli mapy ESL, po co komu ogarniecie mapy de_westwood skoro jej się nigdzie nie gra.
I chcąc stworzyć dobre TP, każdy admin powinien mieć za zadanie prowadzenie drużyny. Również dodatkowo można wyznaczyć kilka dodatkowych osób do tego. Ale oczywiście nie każdy admin/gracz mógłby taką osobą zostać. Ludzie z jakimś doświadczeniem by się przydali.

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-11-25, 15:58   

$EURO$ napisał/a:

Cele mapy, jak zauważyłem jeden z adminów uważa się za jakiegoś wielkiego znawce Team Play-u. Dla mnie owy admin jest śmieszny w tym co robi, ciekaw jestem czy grał coś kiedykolwiek klanowo, czy może "wychował się" na FFA i namiastkach TP.

.

powiem Ci ze ffa nie trawie,i odkad gram w csa ,gram tylko na tp,malo wiesz o mnie. a poza tym to nie jest temat o mnie tylko o zmianach na serwerze i tego sie trzymaj.

$EURO$ 
Boże Igrzysko...

Wysłany: 2010-11-25, 16:35   

Jesteś administratorem serwera, czyli jesteś jego częścią tak samo jak wymuszanie interpu itd. Jak chcemy zmieniać serwer to trzeba każdą kwestie poruszyć.

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-11-25, 17:39   

Euro po części się z toba zgodzę. Lecz, zobacz ile tu gra nieogarów. Trzeba by było pobanować połowe serwera żeby zaczeła się gra jak należy. Połowa to dzieci do 14 lat, które maja wszystko w dupie. Wchodzi taki i biega gdzie mu sie podoba, są tez i rekordziści biegnie z paka i nawet nie wie ze ja ma a jak juz wie to nie wie jak ja podlozyc i to jest patologia. Dlatego jak pewno zauważyłeś bardzo często się irytuje podczas gry jak widze takie coś. Lecz co ja biedny sam mogłem do niedawna zrobić? Nic. Teraz przybyło kilku adminów i dzięki bogu bo sam już nie wyrabiałem.

Dla mnie kwestia priorytetowa to:
Poprawić interp i raty bo ostatnio tnie jak cholera
mapcykl trzeba zrobić
Trzeba dać możliwośc swobodnego przejścia na spec bo to przydatne

Co dalej sie pomysli.

Administrator Serwera TP

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-11-25, 21:33   

tak,ja mam to samo.nie myslalem ze to takie ciezkie moze byc z tym serwerem.plaga dzieci,ludzi ktorzy to pierwszy raz widza gre na oczy,itd itd...

i tak jak smakosh mowi,bez banowania co chwile ,sie nie da.oni w ogole nie sprawiaja wrazenia jak by grali ze soba,to taki jeden wielki ...rozpierdziel ze tak grzecznie ujme.

serwer tp .gra zespolowa na swoich niezmiennych zasadach,gracz jako jej czesc musi sie do nich dostosowac,dopiero wtedy gdy kazdy gracz obierze taka postawe serwer wyjdzie na ludzi,z dziecmi tego nie uzyskasz.nie zeby dyskryminacja ale ..taka prawda

*** DS *** 
Załamanie ;(

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-11-27, 15:09   

Nie podoba mi się jedna sprawa.Sloty, jak dla mnie jest dobrze teraz dziennie w południe gra z 4 admiów więc po co zmniejszenie slotów.A tak to jestem ZA.

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-11-27, 15:25   

po to,ze jak jest jeden to czasami nie da sie ogarnac,bo trzeba ciagle na spect'cie siedziec
a tak jest latwiej

SIMSON 
Crizis

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-12-01, 16:00   

Jestem ZA
JEALOUS
OF MYSELF
^^
Szukasz klanu? PiSz !!

wiktor95 
perfectum_mobile

Wysłany: 2010-12-02, 10:44   

Siemka All. Też jestem za(nie do końca ze slotami) ale mapki powinny być jak na prawdziwym TP

Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat

RPS-Reprezentan 

Wysłany: 2010-12-02, 18:15   

Ja także jestem za wprowadzeniu tych zasad na serwerze. Moim zdaniem aby na serwerze nie panowała monotonia jeżeli chodzi o mapy proponuje zrobić oficjalne głosowanie na forum niech każdy poda np 3 nowe mapy na których chętnie by zagrał na serwerze i najczęciej wybierane wstawić na serwa w od poczatku na serwerze jest w kółko inferno dusty train nuke west nie mam nic przeciwko tym mapą ale moim zdaniem przydałyby się nowe. Tyle z mojej strony pozdrawiam RPS.
Na deszcz sie nie zanosi przejdzie bokiem rzuć parasol.

ThomasKoticek 
ViNy(L)

Wysłany: 2010-12-02, 18:47   

TP steam czy non steam planujecie zrobic??
co do map to podzielam zdanie RPS to jest juz nudne cos nowego by sie przydało np. de.Piranesi i de. Prodigy

Artur15 

Wysłany: 2010-12-03, 16:36   

na Tp max 19 slotow powinno buc

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu