Cześć. Mam kilka propozycji co do usprawnień które poprawia rozgrywkę.Trzeba poprawić plugin związany z interpem (nie wiem jaki jest wgrany) aby wymuszał automatycznie interp 0.01 oraz zaktualizować plik rush.cor w celu poprawienia granic raszu na mapie de_nuke oraz ingerno dodatkowo proponuje wydłużyć czas rundy do 2 minut gdyż aktualny czas rundy jest zbyt krótki.Również przydatna rzeczą będzie niemożność wybrania przez graczy 3 ostatnio granych map.Proponuję usunięcie tych map: de_kabul , de_westwood (lub zmienienie go na de_westwood_big , a dodanie tych : de_cpl_strike de_russka .
Proszę się wypowiadać krytykować dopisywać jak coś jeszcze macie na myśli ;)
Ostatnio zmieniony przez B[o]LeK 2010-07-08, 08:49, w całości zmieniany 1 raz
Wszystko fajne i gitarka , ze wszystkim sie zgadzam . Ale westwood jest typowom mapką tp na każdym serwie jest . Kabul jest zły bo ma jednego bs`a ;/ . Ale wszystko super popieram B[o]lka . Tylko niech west zostanie bo to mapka tp ;) .
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-07-09, 12:00
B[o]LeK napisał/a:
Eska się nie wypowiada
To się wypowiem i powiem tak że nie ma sensu lamentować tu tego bo Malitek wie co ma zrobić a wasze gadanie i przypominanie itp nic nie da. Taka moja opinia na ten temat. :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa