Do Counter Strike potrzeba nam - sluchawek,mikrofonu,myszki, monitora poniekad.
Gracz bez jednej z tych rzeczy nie nadaje sie do gry na serwerze TP.Gdyz niekompletnosc jego wyposazenia tylko zawadza reszcie.
Druga sprawa to pojecie co,gdzie,kiedy sie dzieje,i nie mowie o cheatach,lecz tak :
- radar - od czasu do czasu zerknac,patrzec gdzie sa punkciki.wiemy gdzie gina nasi.
- analizowanie sytuacji - akcja akcja...cisza.wiec tu trzeba poglowkowac i oczekiwac na info.itd.obeznani w temacie.
- podejscie do gry zabawa/powazna ...i tu sa schody. o co mu chodzi? a to o to ze mozna milo spedzac czas,zachowujac kulture,i z pasja wypelniac kolejne godziny.
- TP - wielu graczy pyta "dlaczego ja nie mam tp" ludzie.... tu to brak mi slow,wiec tylko naznaczylem temat.
- wycwiczona obsluga broni - rozrzut,chociazby w miare,zoomy itp.
I teraz nadchodzi wiekopomna chwila,po tej jakze ciezkiej i nudneh lekturze .
Serwer musi zyskac na reputacji.A wiec ja jako admin ciagle mysle co mozna ulepszyc.
Graczy!
Po co nam ktos kto nawet nie wie czym sie skacze?
Po co nam ktos kto nie wie z kim jest druzynie?
Po co nam ktos kto nie wypelnia celow mapy i biega po mapie?
Po co nam ktos kto gra,alenie reaguje na info od reszty teamu?
Jestem za tym..ba! Zaczynam wprowadzac nowa ere serwera TP !
Banujemy (GRZECZNIE) osoby ktore nie potrafia grac w CS inaczej tego nie ujme.Natomiast zostawiamy graczy ktorzy,wiedza jak grac,porozumiewanie z nimi jest latwe,reaguja. Po prostu graja zespolowo i maja za soba jakis staz.
Tak,wiec ja zaczynam od jutra. Jesli kogos uraze.Wiedzcie .tez przez to przechodzilem,i mysle ze mozna powiedziec ze o CS wiem juz bardzo wiele,a gram pare lat.
Kto popiera podpisywac sie.
Odpowiedzi na pytania dluzsze nie przewiduje,gdyz wypisalem wszystko co moze dotyczyc sprawy.pytania na PW ewentualnie.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ale jeszcze jedna mała prośba jak gracze mówią że kogoś podejrzewają to admini naprawdę zobaczcie czy ta osoba ma Wall Hacka a nie mówicie ze zobaczycie a potem nie patrzycie i ludzie z serwera wychodzą przez taką głupotę .
Ale jeszcze jedna mała prośba jak gracze mówią że kogoś podejrzewają to admini naprawdę zobaczcie czy ta osoba ma Wall Hacka a nie mówicie ze zobaczycie
patrzymy tak ze Ty nie widzisz ( ninja style)
[ Dodano: 2010-12-26, 20:44 ]
PRO^OSSA napisał/a:
nie bo ja wtedy bym musiał kupić steam xD
z rozruchem Malita ,mialbys na to miesiac ;p wiec zacznij dziennie po 2zl odkladac ;]
ja tez popieram, ale wątpię by w najbliższym czasie ta idea została wcielona w życie- za mało adminów, by o tym narazie myśleć
co z tego, że malitek odpisał ostatnio na podania skoro 3/4 tych osób co przyjął już nie gra na serwerze-według mnie wystarczy na bieżąco dodawać administratorów i będzie git
PS. NIECH MALIT WGRA PLUGIN NA DZIECI NEO!!!!!