boze niech wgra, najpierw niech sie w pluginy nie bawi tylko zacznie ogarniac serwery typu only inferno i 4fun, tam to kompletna porazka, nie widzialem na tamtym serwerze playera, ktory mial wiecej niz 13 lat w dodatku (dosłownie) co 2 to cheat, no to kur** to daje do myslenia.
Ostatnio zmieniony przez ISbn 2011-01-01, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
Pomysl dobry, rowniez jestem na TAK, ale co do przestrzegania kultury to moglbym troche podyskutowac na ten temat, a mianowice zauwzaylem ze pan u bedac na servie upomina jak ktos klnie itp (bardzo dobrze), ALE jak wbijaja jego ziomale np ***V*** jada rowno, niecenzuralne slowa sypia sie non stop. Ale chyba nie o to chodzi bo wlasnie admini powinni bylskac przykladem dla innych jak np pan ISbn :D (upomina rowniez adminow) Dobrze wiemy ze kazdy umie klnac jak szewc, wszyscy powinni tego przestrzegac, a przynajmiej starac sie. Pozdro ALL
Nie donosze ale jak tak 3masz sie regulaminu to to rob jak nalezy, a z rudym czy swoimi ziomalali to mozesz tak rozmawiac przy piwie,albo przez telefon, a nie na servie gdze po chwili grozisz komus jak padnie i powie pare slow za duzo. Bo wiecznie sa skargi skierowane w Twoja osobe, powinienies doprowadzic swoje adminowanie do porzadku, pozdro
po pierwsze - ,pierdolisz smuty,
po drugie - Panem Rudym ,
po trzecie - nikomu nie groze chyba ze przekracza pewna granice. co konczy sie banem.i tak bedzie dalej.
po czwarte - to jak i o czym rozmawiam z V to moja sprawa poza tym jesli przeklne to rzadkosc,jak juz walisz z ucha to chociaz wez dokladnie zbadaj zrodlo,w tym przypadku rozmowa moja z rudym, zdystansowana chamskosc i wrzuty to nie robienie chlewu z serwera.poza tym ten serwer to i tak burdel na kolkach.
i regulaminu trzymam sie bankowo bardziej niz ty.zreszta taka serwerowa prawda
Gdybym ja kazdemu z osobna poswiecal tydzien obserwacji,to kazdy z was skonczylby z banem.jestescie wszyscy nieogarnieci. na dodatek sa prowadzone jakies chore gdy i poszukiwanie winnych,lub obiektow do wyzycia sie za zle spedzony czas na serwerze.a jak dojdzie ban za cos co powinno byc karane, to od razu z placzem na forum.jesli raz sie nie uda mu doj....c to jak nadarzy sie okazja siadacie na czlowieka i dusicie jakstrzygi. jestescie pasozytami. niszczycie serwer kazdy z osobna a calosc tworzy ffa z tp w nazwie,wjedna wielka ballada dla neo zjebow i no-life'ow. tyle mam do powiedzenia. nawet leje na to co kto dopisze.to moj ost miesiac na tej sieci ;] ciesze sie rowniez !
no no zadkosc jak non stop rozmawiacie z rudym jakbyscie byli z jednego klubu geja "wyliz mi" "zrob mi loda" hmmm.... takie hasla jak pamietam to lecialy jak mialem 16 lat, widac na jakim jestestescie poziomie intelektualnym,ale co tu duzo pisac, masz racje niszczymy ten sv i pewnie duzo osob sie ucieszy na ta wiadonosc ze odchodzisz z serverowni
Gdybym ja kazdemu z osobna poswiecal tydzien obserwacji,to kazdy z was skonczylby z banem.jestescie wszyscy nieogarnieci. na dodatek sa prowadzone jakies chore gdy i poszukiwanie winnych,lub obiektow do wyzycia sie za zle spedzony czas na serwerze.a jak dojdzie ban za cos co powinno byc karane, to od razu z placzem na forum.jesli raz sie nie uda mu doj....c to jak nadarzy sie okazja siadacie na czlowieka i dusicie jakstrzygi. jestescie pasozytami. niszczycie serwer kazdy z osobna a calosc tworzy ffa z tp w nazwie,wjedna wielka ballada dla neo zjebow i no-life'ow. tyle mam do powiedzenia. nawet leje na to co kto dopisze.to moj ost miesiac na tej sieci ;] ciesze sie rowniez !
Wszyscy jesteśmy nieogarnięci? Nie wiem dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego worka ale to nie świadczy dobrze o Twojej kulturze osobistej zresztą można było się o tym przekonać na serwie gdzie z Twoich ust padają słowa typu "zrób mi loda" itp gejowskie zagrywki. Zrozum, że nie ma się czym chwalić, a jeżeli już chcesz aby Ci zrobił pogadajcie w RL, przez tel, GG, skype, umówcie się gdzieś ale nie oznajmiajcie tego na serwerze, bo czasami aż chce się nie śmiać, a płakać z tego typu niby śmiesznych tekstów, a tak naprawdę stoją one na żenująco niskim poziomie.
Neo zjeby? Hmmm po raz kolejny dziecino obrażasz sporą grupę ludzi.
Podsumowując: Widoczny jest brak kultury osobistej, baaa w pewnym sensie stajesz się napinaczem internetowym, który w sieci dużo mówi, a tak naprawdę mało robi.
Grasz ostatni miesiąc? Dla mnie mógłbyś nie grać wcale, naprawdę nikt nie będzie płakał i ogłaszał z tego powodu święta narodowego, uwierz mi.
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2011-01-08, 10:41
Popieram "chichy90" nikt nie będzie płakać. Człowieku robisz z siebie "Bóg wie" jakiego znawce tematu TP, a prawdę mówiąc prezentujesz zerowy poziom. Taki z "ciebie" znakomity gracz w drużynie? To zapraszam zagramy coś 5on5 może błyśniesz i pokażesz, wszystkim, że miałeś racje. Masz przecież swoich kolegów "panów Rudych" itd. Nie powinieneś mieć problemu z znalezieniem tej piątki. No chyba, że świat TP kończy się na serwerze 22 slotowym o nazwie "Central Shoot [TP]". Tylko pamiętaj na mixie nie ma granic raszu...
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
jestes wszyscy trzej zbyt ubodzy intelektualnie zeby mi dogryzc ;] zadne z tych waszych pseudo argumentow nie ugopdzil w moja osoba,splywa po mnie co macie do powiedzenia,bo gdybym rozwijal z wami tematy dluzsze i madre to musialbym sie znizyc do waszego indywidualnego poziomu intelektualnego,co rownaloby sie rowniez z zacofaniem.
a to o czym ja z Panem Rudym (dla was,kretyni) to hmm zwykle zarty,i wlasnie tu sie nadzialiscie,bo kazdy z wasczesciowo daje sie porawac irytacji tym samym pograzajac sie myslac ze ja I Rudy mamy zaloty homoseksualne. Tu wlasnie jest ta przepasc miedzy nami,brakuje wam wiele schodow w drabinie ewolucji i inteligencji aby mi ublizyc i zrownac z blotem.. krotko mowiac wyj**bane na was impotenci umyslowi ;]
jestes wszyscy trzej zbyt ubodzy intelektualnie zeby mi dogryzc ;] zadne z tych waszych pseudo argumentow nie ugopdzil w moja osoba,splywa po mnie co macie do powiedzenia,bo gdybym rozwijal z wami tematy dluzsze i madre to musialbym sie znizyc do waszego indywidualnego poziomu intelektualnego,co rownaloby sie rowniez z zacofaniem.
a to o czym ja z Panem Rudym (dla was,kretyni) to hmm zwykle zarty,i wlasnie tu sie nadzialiscie,bo kazdy z wasczesciowo daje sie porawac irytacji tym samym pograzajac sie myslac ze ja I Rudy mamy zaloty homoseksualne. Tu wlasnie jest ta przepasc miedzy nami,brakuje wam wiele schodow w drabinie ewolucji i inteligencji aby mi ublizyc i zrownac z blotem.. krotko mowiac wyj**bane na was impotenci umyslowi ;]
Pseudo argumentów? Kolego to były jedynie fakty i nic więcej. Czy idąc w mieście mówisz do znajomego w większej grupie osób "zrób mi loda"? Chyba nie choć słowa te może wypowiedzieć osoba, która tak na prawdę nie zna ich rangi. Jest to chamska odzywka używana przez dzieci (a Ty chyba nim nie jesteś?). Powiadasz, że musiałbyś się zniżyć do naszego poziomu? A ja przypominam, że to nie ja i inni obraliśmy taki kierunek, a tylko i wyłącznie TY. Powiadasz o drabinie ewolucji i inteligencji? Przepraszam ale najwyraźniej to co jest na górze jest na dole, a to co na dole jest na górze i stąd bierze się Twoje rozumowanie. Niestety ale wiesz o tym, że złe jest złe, a dobre jest dobre jednak nie chcesz tego tutaj wyznać. W dalszej części wywodu piszesz, że jesteśmy kretynami i masz na nas cytat "wyjeb", a pamiętasz co pisałeś wcześniej? Zastanów się i tak naprawdę nikt,a przynajmniej ja nie mam zamiaru nikomu ubliżać, a co najwyżej pragnę przedstawić obraz jaki widzi przeciętny gracz gdy jego oczom ukaże się Twój nick. Wracając do Rudego (nie mam zamiaru do osoby, której nie darze szacunkiem, a tym bardziej młodszej zwracać się "Pan") i Ciebie sam zafundowałeś sobie obraz jak ja i wiele osób widzimy. No i oczywiście to czy się "nadzialiśmy" czy nie z całą pewnością nie jest dane Ci rozsądzać. Zresztą jako admin na serwerze powinieneś być przykładem zarówno w grze jak i na forum jednak jak widać masz problemy z czytaniem i źle interpretujesz co niektóre zdania. Radzę poczytać z 3-4 razy tekst przemyśleć i dopiero wtedy napisać kilka zdań, które mam nadzieję będą miały sens.
P.S Za obraze oraz używanie słów uważanych za wulgarne należy się chyba nagroda, nieprawdaż?