* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-10-10, 13:09
AR juz dziala bo gralem dzis ale trwa jakies 30-40s
a 2 sprawa chyba na tym TP nie ma adminow bo gral dzis ziomek na wh i aimie ale naszczescie szybko wylazl
Oczywiście że nie ma, bo to nowy serwer i jeszcze nikt nie zabulił za adma. Ja bym wyłączył rank i top15, przez to ludzie zamiast grać na zasadach TP, grają jak na FFA.
_________________ Pytają: Po co to robisz? Kreci cie wojna? Nie odpowiem nic, dlaczego? Nie zrozumiecie…
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-10-11, 17:01
Malitek wylacz FrendliFire bo te boty strzelaja po swoich i specialnie zostawiaja po 5-10 hp
[ Dodano: 2009-10-14, 14:28 ]
Malitek moja taka propozycja teraz nie ma adminow na serwie TP wiec moze wylaczyc frendlyfire a wlaczyc dopiero gdy beda tam admini
Przeniesienie serwera to nie jest hop siup . Troszke dni to trwa ( przynajmiej tak bylo na innej serwerowni ) Wiec jeszczed troche : ] Pograj na innych serwerach sieci Central Shoot
Hejka ;] Gram w Cs już ponad 4 lata i myślę ,że na serwerach TP gdzie praktycznie nie ma Admów powinno być wyłączone FrendliFire ponieważ Boty ( przepraszam , że tak to ujęłam ) Zabijają swoich kolegów z Team. Pozdrawiam Olcia ;]
Hejka ;] Gram w Cs już ponad 4 lata i myślę ,że na serwerach TP gdzie praktycznie nie ma Admów powinno być wyłączone FrendliFire ponieważ Boty ( przepraszam , że tak to ujęłam ) Zabijają swoich kolegów z Team. Pozdrawiam Olcia ;]
Są mody na to, żeby ktos, kto probuje TK po kilku (3 zazwyczaj) ostrzezeniach zostal zbanowany na okreslony czas. Po co wylaczac ff ?
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-13, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Normalnie nawijaja do majka jest dwoch ziomkow
' : D ' i ' sand ' normalnie nawijaja do majka , a admina nie ma i nie da sie grac .
Ogolnie polewa z typow , ale przeszkadza w grze , tym bardziej jak chce ktos sobie pograc ;d Wczoraj typ 50 minut na free lecial :D no to sorry , jak tu grac ;]