Wysłany: 2011-04-28, 23:00 Prosze o ogarniecie serwera.
Ostatnio zauważyłem na serwie zmiany a mianowicie: brak gry TP celowe Tk (głównie nudzące sie osoby) oraz osoby z czitami które rozwalają całą gre. Chciałem Poprosić o to aby na serwerze było więcej Adminów po prostu dla przyjemniej gry na poziomie. Mój pomysł to przyznanie adminów jakimś ogarniętym graczą np. jak Kris który świetnie sprawował swoją funcje będąc do dyspozycji graczy przez cały dzień, ponieważ oprócz Generała V nie widuje Adminów na tym serwie. (bez urazy dla pozostałych adminów rozumiem praca itp .) Tyle z mojej strony POZDRAWIAM RPS .
_________________ Pokój dla mych ludzi, dobrych ekip i słuchaczy
Nie starczyło by kawałka by wymienić ich w temacie
Oto ja wróg publiczny na pochybel tym co sapią
Na deszcz sie nie zanosi przejdzie bokiem rzuć parasol.
Wysłany: 2011-04-28, 23:46 Re: Prosze o ogarniecie serwera.
RPS-Reprezentan napisał/a:
Ostatnio zauważyłem na serwie zmiany a mianowicie: brak gry TP celowe Tk (głównie nudzące sie osoby) oraz osoby z czitami które rozwalają całą gre. Chciałem Poprosić o to aby na serwerze było więcej Adminów po prostu dla przyjemniej gry na poziomie. Mój pomysł to przyznanie adminów jakimś ogarniętym graczą np. jak Kris który świetnie sprawował swoją funcje będąc do dyspozycji graczy przez cały dzień, ponieważ oprócz Generała V nie widuje Adminów na tym serwie. (bez urazy dla pozostałych adminów rozumiem praca itp .) Tyle z mojej strony POZDRAWIAM RPS .
Popieram w 100 %
Sytuacja z przed chwili. 2 graczy i to ze steam http://steamcommunity.com/id/krzynowek/ i http://steamcommunity.com...61197987687172/ napierdzielają do swoich i to chyba z nudy. Wiedzą że nie ma żadnego admina który by ich ogarnął.
Można by przypisać kilka flag jakimś zaufanym graczom, żeby przynajmniej kicknąć takich graczy bo inaczej to ludzie wychodzą z serwera, bo po prostu nie ma gry.
Popieram. Ja codziennie dostawałem bana z TK ale teraz widzę że już jest spoko(no prawie rano cheatów w hooj) . Adminów nie było bo z tego co słyszałem były błędy techniczne.
_________________ To Haze i Kush indica i sattiva
Na każdą porę jest alternatywa
Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat
Ostatnio zmieniony przez wiktor95 2011-04-29, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Popieram (oczywiście gówno nasze popieranie znaczy!, bo tu chodzi o hajs,bycel,pieniadze, jak kto woli.) Nigdy za darmo nikt nie dostanie admina pomijam fakt ze to jest dodatkowa praca za pieniadze, zamiast czerpac przyjemnosc z gry. Sam chciałem admina i oczywiście dalej chce, ale nie chce mi sie bawic w przelewy srewy płacenie itp pierdoły. Wiem 10 zł to mało za bycie białym murzynem i latanie na każde zawołanie graczy, ale cóż to polska i trzeba zarabiac. Serwer sam na siebie nie zarobi. Popieram krisa na admina, i jednocześnie licze się z tym że to nic nie zmieni. A i popieram siebie :D heheheh bo ogarniam :D[/i]
w takim razie proszę o zwrot pieniędzy bo ja nie bede sie bawił w klocki lego!!!! już mam dosyć bawienia sie czy serw działa czy nie to nie na moje nerwy proszę jako admin o skontaktowanie się w tej sprawie.
serwer padł ostatnio 3 razy z czego 3 razy pisalem do pukawki z prosbą o włączenie...
tym razem serwer padl... nie odwracalnie ;p sory panowie mimo ze jestem tylko adminem i nie tylko nim dla wielu graczy, nic nie mogę zrobić :) jesli sam malitek? sie za to nie wezmie to tak bedzie z kazdym serwerem i ze strona... za co mogę poręczyć ;p po prostu za duzo takich stron i klanów przeżyłem i nie jeden zakładałem...i wiem jak to bywa, czyli? hmm latwy zarobek, jakieś zajęcie, ale nie zapominajmy o tym ze jesli cos zaczynamy z takim rozmachem (ludzie, gracze starsi i młodsi) grali to i razem sie zżywali, wiele powstało znajomości, wielu ludzi sie poznało lecz co piękne długo nie trwa :D
malitek? proba? macie mało czasu hmm... to wyznaczcie osoby ktory by pilnowały swojego serwera...
ja ze względu na wiek? dojrzałość w takich sprawach ew. mogę sie zająć serwerem, ale wszystko zależy od graczy i byłych adminów serwera i oczywiscie malitka i proby....
decyzja nalezy do was panowie. :) ( taka sugestia)
każdy może wyrazić swoją opinie na temat mojego postu... moim zdaniem opisałem samą prawdę
jesli serwer padł i lipa z nim to huk tam ja zapłaciłem za serwer 29 kwietnia i nie odpuszczę zapłaciłem za admina i bedę walczył o swoje a jeśli chodzi o serwer to
next popieram co napisałeś :)
otóż to =]
Malitek, skoro na nowo powstała taka sytuacja to mógłbyś chociaż poinformować (dlaczego ,do kiedy, jak długo serwery będą wyłączone).
next napisał/a:
to wyznaczcie osoby ktory by pilnowały swojego serwera...
pomysł ten padał wielokrotnie i myślę ,że jest dobry - przynajmniej mniej będzie takich sytuacji.Przecież na każdym serwerze są jacyś zaufani admini (z dużym starzem) ,którzy mogliby sie tym zająć (tp- n3xt, dd2 -chory np.).
ja Cię nie rozumiem Malitek..Ty nie chcesz pomocy, albo "będzie jak będzie chvj z tym".
Ja tutaj proszę pewnego Pana o zdanie raportu i pozostawienie go na moim biurku...Powinniscie ogarnać ten server,fajna atmosfera panowala,dobrze sie gralo tylko,że tych cziterów duzo sie pałęta.Wykupcie domene i utrzymujcie ten server,jeżeli zamało pieniążków to jest coś takiego jak "zrzuta beclu"kto jest hojny to niech przeleje 10zł na konto servera po to aby server mial za co funkcjonowac w nastepnej domenie.Czyli niedosyc że zbieracie pieniążki za wykupienie administratora lub slota to osoby chetne np.1miesiac przed splatą domeny poinformujecie nas o tym ze czas sie konczy,podacie nr konta i osoby chetne wplacają jakiś symboliczną kwote na to aby splacic server i unikamy takich sytuacji ze server pada i niema gdzie grac. Pomyslcie o tym Malitek i Proba bo taki sposob juz byl na innym serverze ( Rudy wie jakim) i było wszystko jak nalezy,oczywiscie pod warunkiem,że wlaściciel jest uczciwy i owy server oplaci i zechce zeby trwała na nim zabawa,no nieoszukujmy sie bo kazdy chyba dobrze sie bawil na servezrze Tp,emocje,rywalizacja itp.Bywa tak,że i to niepomaga bo pewien pan na sererze XXXXXXX niezaplacil pieniędzy ktore ludzie mu wplacili i server padl,a uwierzcie,że na lepszym niegralem,poziom,ludzie,i ogarniety kazdy szczegol servera.to było coś,myśle ze nasz Central Shot wzniesie sie niczym biała mewa nad falami morza baltyckiego i odzyskamy ulubiony server!!!!