Wysłany: 2010-08-19, 12:22 Petycja - Unban dla Arka.
Arek - miły gracz. Człowiek zawsze pomocny, i to z poczuciem humoru - a takich osób jest to mało. Zdaniem Izy, Blue, oraz moim Arek powinien dostać UB. Dostał on bana na tydzień, a life na 1 dzien - co jest niesprawiedliwe. Prosiłbym wszystkich którzy chcą aby Arek dostał UB o uzasadnienie tego w tym temacie, a może wtedy nasza kochana Madzia zdecyduje się na unbana dla owego gracza.
Jak tu kolega napisał na górze racja Arek to miły gracz :). Odnosi się z szacunkiem do innych. Nigdy nie krzyczy przez micro jak 30% ludzi z tego serwa. Po prostu jestem również za UB.
Zaproszone osoby: 7 Pomogła: 8 razy Wiek: 19 Dołączyła: 28 Lip 2009 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-19, 12:49
1. On rączek nie ma i sam nie napisze?
2. To było sprawiedliwe.
3. Oboje zostali ukarani i sprawiedliwie osadzeni
4. Unbana nie bedzie, nich odczeka tydzień, za to co zrobil ;)
5. Mily gracz zawsze pomocny? haha :D tylko troche wyzywa i zabija koelgow z teamu bo twierdzi ze maja wh xD
No to Life Style tak jak arek powinnien dosta bana na tydzień dlaczcego dostał na 1 dzień, wszyscy co grali widzieli że Life ma cheaty i każdy go wyzywał. Więc dla równowagi albo arek powinien dostac na 1 dzien albo Life na tydzien
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-19, 13:12
Ahahah, cheaty. Weź proszę wyjdź, pomyśl co napisałeś i wróć. Nie mam zamiaru słuchać osądów Twoich, jak i innych którzy uważają że mam wh, czy inne gówno. Gram dokładnie 2 lata i 8 miesięcy, troche się nauczyłem przez ten czas. W marcu 2009 roku zakupiłem steama, występowałem w kilku ligach forumowych. Mówi Ci to coś? Areczek dostał to na co zasługiwał. Co z tego że jest miły dla innych, skoro w przeciągu 15 min popełnił więcej wykroczeń niż można by się spodziewać. Regulamin mówi jasno, za co jest się banowanym. Mnożąc te błędy Areczka dało to kare w wysokości 7 dni odpoczynku od Central Shoot'a TP. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, i płacz iż gram nieczysto. To teraz trochę nowinek technicznych:
- od dawien dawna w grach sieciowych używa się słuchawek, to one dają przewagę nad innymi. Dobry dobór słuchawek pozwala na niemal doskonałą lokalizację przeciwnika.
- wiadome jest też, że osoby które grają na starych komputerach, nie mają takich możliwości jak Ci z lepszymi, mój wyciąga 99-100 fps, co daje płynność gry.
- Teraz normalnie news, gracze NS-a mają utrudnienia w grze. Zakupując steama, otwierają się przed Tobą nowe możliwości.
- Graj na serwerach DM, pozwoli Ci to rozwijać swoje możliwości strzeleckie.
I to moja tajemnica gry. Nie wiem skąd wasze podejrzenia, ja sam oceniam siebie na słabe 2 w 5-cio stopniowej skali, to co by było gdybyście zagrali z hajtem? Aż strach pomyśleć.
PS. Niby dlaczego poszkodowany miałby być karany tym samym co atakujący? Przykład z życia. Na imprezie wybuchła bójka. Koleś został zmasakrowany, lecz nie pozostawał bierny i również strzelił nieprzyjacielowi w ry*. Sprawa trafia do sądu, atakujący dostaje zawiasy, a czy poszkodowany również ma zostać ukarany dlatego bo się bronił? Wyciągnijcie z tego wnioski.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Ostatnio zmieniony przez Life*Style? 2010-08-19, 13:13, w całości zmieniany 2 razy
Dziękuję Wszystkich za wstawienie się za mną i miłe słowa skierowane wobec mojej osoby :). Ja też uważam, że to jest niesprawiedliwe, gdyż nie wyssałem sobie tego z palca, że Life ma WH i nadal tak uważam. Dla mnie był, jest i będzie cziterem i nic tego nie zmieni.
Madziarka napisał/a:
5. Mily gracz zawsze pomocny? haha :D tylko troche wyzywa i zabija koelgow z teamu bo twierdzi ze maja wh xD
Madziarko, nie zabijam kolegów z teamu, nigdy mi się to nie zdarzyło, chyba, że przypadkowo. Jak ktoś mnie prosi o pomoc, to staram się pomagać, więc chyba jestem miłym graczem :)
Pozdrawiam Wszystkich, co się za mną wstawili w tej sprawie, możecie zawsze na mnie liczyć!!!
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-19, 13:29
Takie małę dopatrzenie. Gram na Centralu od kiedy tylko pamiętam. Na forum od roku, nigdy nikt nie pomyślał nawet że mam WH, ale okej. Będziecie dawać TA/TK? będziecie wyzywać? I co wam to da? Róbcie ss-y, demka ( te chętnie obejrzę;))
Prawda jest taka, że Arek jest graczem poniżej normy, że tak powiem. W zetknięciu z trochę lepszymi zaczyna płakać. Może wypowiedzieć się tu Malitek, Daro, Proba, CSI, Papej, ConTe i inni. Ze wszystkimi dłużej lub krócej grałem, a tak się składa że są, czy też byli adminami na serwerach Centrala. Oni wszyscy jakoś mogą za mną poręczyć.
A co ma słowo miernego gracza przeciwko adminom?
EDIT: Możecie zapoznać się z ss-em mojego Profilu steam. Podkreślone cyferki mówią same za siebie.
Zaproszone osoby: 7 Pomogła: 8 razy Wiek: 19 Dołączyła: 28 Lip 2009 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-19, 13:40
Madziarka napisał/a:
Life*Style?,
Trzeba było od razu zareagować i napisać na forum, a nie samemu "wymierzać sprawiedliwość" w postaci odpłacaniu sie TA i wyzywaniem. Rozumiem Twoją złość ale to było zbędne.
(L)arek(L),
Twoje zachowanie jest karygodne :x Jeśli uważasz, że Life Style ma wh, nakręć demko i wrzuć na forum. TA jest całkowicie zabroniony, wyzwiska również, bezpodstawne oskarżanie o WH czy inne wspomagacze tak samo.
Nikt tu nie jest bez winy. Jeśli ktoś ma wymierzyć karę to Life*Style? powinien zostać ukarany banem na 4 godziny - 1 dzień a (L)arek(L) na tydzien. Albo zgadzacie się na te warunki, albo zapominamy o sprawie i będziecie grać dalej, a jeśli sytuacja się powtorzy już nie będzie wyboru.
to jest moja wypowiedz i tlumaczenie czemu tak a nie inaczej.
Niby dlatego Life Style miałby dostac bana na tydzien? Co takiego zrobil?
Arek jeśli sadzisz ze ktos ma czity to zrób mu demko i wrzuc na forum jasne?? Powtorze sie jeszcze raz. Nie jestes adminem i nie Tobie wymierzac kare. tylko dlatego że UWAZASZ ze on ma czity. Odczekaj bana, unbana nie bedzie.
Jeszcze podsumuję jak nie dociera:
AREK, Bana dostałes za:
1. Bezpodstawne oskarżanie o czity
2. Wyzwiska
3. Team Attack.
LIFE STYLE, Bana dostał za:
1. Odpowiedź na wyzwiska ze strony Arka, wyzwiskami.
Zrozumiano?
Ostatnio zmieniony przez Madziarka 2010-08-19, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Jak ja jestem miernym graczem ,to ty jesteś zerem(nulem), jednym wielkim minusem, grającym na czitach. Nie myśl, że znajomości dają ci jakąkolwiek przewagę. Znajomości to nie wszystko. Jak czytam to co piszesz, to aż mi ciebie normalnie żal, ponieważ, jak taki jesteś w życiu, to współczuję twojemu otoczeniu (jeżeli wogóle takie jest, w co wątpię).
Wysłany: 2010-08-19, 13:47
(L)arek(L), nie oceniaj kogoś, jeśli nie sprawdziłeś czy jest tak jak uważasz. Nie zwracam uwagi na "znajomości". Gdyby to było przez te "znajomości" to chyba logiczne ze Life Style bana w ogóle by nie dostal. mysle ze rpzyznalam bany sprawiedliwie. i unbana nie bedzie. odczekaj ten tydzień. I najlepiej po tym fakcie nakrec demko Life Style i pochwał sie, jak to przylapales go na czitowaniu;)
Jeszcze podsumuję jak nie dociera:
AREK, Bana dostałes za:
1. Bezpodstawne oskarżanie o czity
2. Wyzwiska
3. Team Attack.
LIFE STYLE, Bana dostał za:
1. Odpowiedź na wyzwiska ze strony Arka, wyzwiskami.
Zrozumiano?
Rozumiem o co Ci chodzi, ALE:
Po pierwsze: Moje oskarżenia o WH NIE SĄ BEZPODSTAWNE
Po drugie: Life też we mnie strzelał, czyli jemu też się należy ban za TA
Po trzecie: Life POWINIEN dostać bana za obrażającą moją osobę sondę
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2010-08-19, 15:27
Dowód na WH Lajfa poproszę wtedy możemy pogadać, jeżeli go nie masz to lepiej zakończ temat.
HLTV na serwerze jest masz tam godziny oglądania.
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
Jak ja to wszystko czytam to żal mi cię arek.Jeśli mówisz że life ma czity-nakręć demko ale chuj to da.Grałem z nim i co?Po prostu ogarnia i tyle,słuch dobry,skill też.
Jak masz arek takie problemy to kup sobie steama,zacznij grać ESL/GB/mixy itp.