Wiek: 17 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 133 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-06-22, 18:40 ^O co chodzi w te karabiny?!^
A więc, składałam niedawno skargę na tego gracza -lecz ku mojemu zdziwieniu okazało się że jest ich dwóch ; ). Więc nie bez powodu prawie każdy myślał ( w tym ja ) że ten gracz czituje. Widząc go, leciał ban i nie było żadnych wyjaśnień. Zmierzam do tego że druga osoba, podszywająca się pod "^ O co chodzi..." czituje, a ten pierwszy jest niewinny.
Ot .
sQubany przesłał mi jeszcze screeny które zrobił po mapie; na ostatnim widac kolesia który ma podobny nick.
Trzeba by było jakoś sprawdzić tego podszywającego i normalnego, by mieć pewność który jest który. Tego podszywającego się gracza natomiast zbanować. Ale sęk jest w tym czy to nie jest chłopczyk NEO :/
Można spróbować i namierzyć takiego debila.
By sobie chłopiec wymyślił inny nick, a nie kopiował...
O Co Chodzi W Te Karabiny
Ostatnio zmieniony przez Ania* 2010-06-22, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
I co maja sprawa będzie wyjaśniona czy nie za bardzo?? Jak coś to mogę zostać przy nicku sQubany ale wolałbym tamten od 4 lat go mam i na żaden inny nie zmieniałem [jeszcze] ;)
Dobrze ale właśnie chciałbym żeby ta sprawa już doszła do finału bo chciałbym startować na stanowisko administratora servera Central Shoot [TP].
Pozdrowienia: sQubany
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa