Zex podaj konkretne argumenty dlaczego nie ......
To że będą chować awp to żaden argument bo jak zostaje ostatnia osoba to i tak zachowuje te awp wiec limit nic tu nie zmieni.Nie którzy potrafią nawet usp se zachować ^^
"jakiś nie ogar będzie ją nosił" - każdy ma prawo do tej broni
Bo za przeproszeniem wku....... jest to ze pół teamu kupuje awp i zapuszczają korzenie na respie w efekcie 3 terro idzie idzie podkładać pake bo reszta kampi z awp.
Limit Awek jest naprawdę dobrym rozwiązaniem i nalegam aby został umieszczony na serwie
proszę o konkretne wypowiedzi graczy
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-03-27, 10:12
Mały Refresh.
Nikt nigdy nie zwracał na to uwagi, ale przecież to rażący błąd, a mianowicie leżące granaty. Dobre na 4Fun, oczywiście nie na TP.
I przy okazji przerabiania serwera.. Przeczyść całe ftp. Wywal totalnie wszystko i zacznij (Probek) od podstaw. Teraz serwer trochę zamula przy zmianie mapy, o czym wszyscy wiemy. Cóż jeszcze? Skoro serwer ma być steam, nie zezwalaj na żaden rank i top15. Ewentualnie jeśli inni chcą, to należy postarać się o Psychostats, ale mi osobiście to do d*** potrzebne.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
A moja skromna osoba prosi o jak najszybsze zrobienie serwera only steam, i wgranie mapcycli... Wiem ze ProBuś masz malo czasu teraz, ale jak ładnie poproszę to moze znajdziesz jednak go troche i ogarniesz serwer juz do reszty
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
Ostatnio zmieniony przez no rullez 2011-03-27, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-03-27, 14:06
Taa, to jak już temat odświeżony to i ja się dołączę.
Proszę o RESTART - nie musi to być pseudo eslowa zabawa w trzy restarty, byleby tylko wszyscy spóźnialscy mieli szansę na jednoczesne rozpoczęcie gry.
A jak już iść tym tropem to może jakieś 40 sekund na 'wczucie się' w mapkę? I to samo co wyżej, nie musi to być jakaś prze uj rozgrzewka ze słitaśną muzyczką i losową bronią, lecz zwykły kawałek rundy (tj pistoletówki).
Sam chciałem już nie jeden raz pyknąć restarty, ale z tego co pamiętam brakowało flagi od cvarów.