Z tej strony Cyberek . Pewnie nie którym znany , a nie którym nie . Ale to nie temat o mnie a o hostach ~ a dokladniej o czasie jaki jest przeznaczony na ich uratowanie .
Dostałem wiele prośb od graczy abym napisał ten temat a więc go pisze . Ponad 80% osób od jakiegoś czasu ucieka z mapek z hostami . Głownie są to mapki : Italy , Millita , Office. Jeżeli dobrze zerknęłem , czas na ich uratowanie wynosi półtora minuty! To jest nie do zniesienia , ponieważ grając na millicie i będąc w CT nic nie mogłem zrobić , a jednakże wielu admnów naciska pisząc Hosty , hosty ! , po hosty ! itp . Sam tego doświadczyłem . Ledwo sie można uwinąć jeżeli na serwie są 2-3 osoby a co dopiero jak 18-19 . Jest to nie możliwe . Zlikwidowanie połowy TT. ktorych je chroni ( druga połowa biega za ct ~norma) zajmuje tyle czasu . Prosiłbym Was a w szczególności Malitka żeby się na ten temat wypowiedział. Już o czasie na podłozenie paki nie będe mówić trageddi narazie nie ma . Jak coś spotkamy się w innym temacie ; )
Też macie problem. Właśnie dobrze jest, że tyle czasu jest na uratowanie zakładników ;) Ile byście chcieli mieć, 4min? Trzeba się streszczać. Ja jak idę po Hosty to zawsze się zmieszczę w tej strefie czasowej.
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-07-05, 21:40
2 minuty wystarczy ale z drugiej strony to serwer TP wiec trzeba na nim grać zespołowo a jak się gra zespołowo to wszyscy zgdanie idą i niszczą wszystko co się rusza albo to co się rusza niszczy ich, a wiec jak byście grali Team play to byście zdążyli ale z racji że nie jesteście klanem... i zgrania nie macie to 2 minuty powinny wystarczyć ;)
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Dla mnie BiGoS gra na mapach cs jest ciekawa . Millita italy i office fajne mapki tylko czasu dla mnie za mało , ale niech Malitek zrobi to co uwaza za słuszne :)