Fire Frendly - Moim zdaniem na serwerze TP można by było zlikwidować Fire frendly ponieważ to nikomu nie jest potrzebne. W wielu przypadkach wiem ze nie który nie znają się na radarze i rzucają granaty bezmyślnie w swojego kompana z drużyny i przy tym zabijają się nawzajem. Później z tego wychodzą bany itp.
Pozdrowienia: sQubany
[ Dodano: 2010-06-23, 13:27 ]
Jeszcze do tego dochodzi atmosfera na serwie, tak naprawdę to mnie to osobiście denerwuje jak zaczynamy rundę i jakiś "pajac" rzuca granat pod nogi i zostaje 17hp
to jest serwer tp , FF jest włączone i nie zmieniamy tego. Trzeba nauczyć się odróżniać swoich od przeciwników, na dodatek ejst plugin uszkodzenia i karania.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa