Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
ExtRa się Dziejie ;)
Autor Wiadomość
kanapoos 

Wysłany: 2011-02-14, 10:59   ExtRa się Dziejie ;)

Jest godzina 10 : 48 gram od godziny 10 dzieci prześcigają się w włączaniu przeróżnych czitów. Chwalą się jakie mają (opcja say:) i jakich w danym momencie używają do zabicia ciebie, jest to już moim zdaniem kurwa SZCZYT WSZYSTKIEGO. Zreszta zainteresowanych całą sytuacją porraną zapraszam do obejrzenia hltv. I nie chodzi mi bynajmniej o to że nie ma Admina. Bo zaraz wszyscy będą się obrażać, admini są ale nie zawsze. Ja i jeszcze pare osób chciałem spokojnie w walentynki z rana się odstresować i sobię postrzelać. Ale się nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OD MIESIACA JAK NIE DŁUŻEJ PRÓBUJE SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z TAK ZWANYM BOSSEM (MALITKIEM), gdyż moje podanie o admina zostało rozpatrzone pozytywnie, zostało tylko mi wszystko dogadać z Malitkiem na gg. Oczywiście jak każdy wie to nie jest możliwe. Bo gdyby bylo miał bym już admina i ludzie nie uciekali by z serwera przez Pro Gamerów 12 lenich na haxach. No i gitara chciałem się pożalić no i to zrobiłem. Od tego jest te forum. Albo coś się zmieni albo coraz więcej ludzi będzie wam uciekać. TAKA SMUTNA PRAWDA.

A o to i ja http://valetudo.bialystok.pl/images/w2.jpg ":D

kriss 
kris

Wysłany: 2011-02-14, 13:29   

Tak to jest prawda mam takie samo zdanie. a na temat malitka to tez mam takie samo zdanie nie mozna go złapać a o admina moje podanie TEZ zostało rozpatrzone pozytywnie.

argo123 

Wysłany: 2011-02-14, 13:54   

Podpisuje się pod każdym słowem, jeżeli podania zostały pozytywnie rozpatrzone to admini powinni byc i wtedy by ogarneli ten burdel na serwie...

ISbn 

Wysłany: 2011-02-14, 16:49   

tak jeszcze krotko czekasz^^
a co do serwa..
spada coraz nizej. ;<

Cyb3rshot 
NexnatioN

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-14, 17:50   

kanapoos napisał/a:
OD MIESIACA JAK NIE DŁUŻEJ PRÓBUJE SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z TAK ZWANYM BOSSEM (MALITKIEM)

Po co takie coś piszesz ?
Jakbyś pół roku czekał to rozumiem. Miesiąc to normalka. Już po fakcie w wakacje 2010 r. czekałem na admina 3 dni więc miałem squbanego farta :D.
Co do serwa Smakosh , Proba , n3x. Każdy z nich popołudniu / pod wieczór.
Rano trzeba poprostu się męczyć tyle ; )

no rullez 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-02-14, 22:48   

Hmmm... no rzeczywiscie, przejrzalem teraz troche podań z TP, i kilka osób przeszło "selekcję", a admina nie mają, no ale cóż ProBa chyba adminów nie moze dodawac (mogę sie mylic, nie wiem wszystkiego) a poza tym o ile mi wiadomo ma teraz lekki zapiernicz, bo studiuje, no a Malitek jak to Malitek, co by nie powiedziec dość rzadko zagląda, moze nie ma czasu, lub ma jakies inne wazne obowiązki, chodź wg. mnie nawet przy natłoku obowiązków zawsze mozna te kilka godzin w tygodniu wygospodarować. No ale cóż jest jak jest, pozostaje wam cierpliwie czekać, a w końcu dostaniecie admina.

Pozdrawiam ;-)

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu