Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
dobra do rzeczy
Autor Wiadomość
V PRZYKAZANI3

Wysłany: 2011-05-08, 15:50   dobra do rzeczy

ile potrzeba zeby tp ruszylo tylko kuzwa konkrety bo widze ze z tego pierdolenia glupot nic nie wynika
prosze o liczby

Diesel 
{__ELO__}

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-05-08, 19:27   

JUZ NIC Z TEGO NIE BEDZIE. CENTRAL SHOOT ZA NIEDŁUGO PADNIE CALKIEM .
TERAZ TYLKO ZOSTAL BF2 I 4FUN NA KTORYM CODZIENNIE SA CZITERZY A ADMOW BRAK :cry: GOODBYE V BEDZIE MI CIEBIE BRAKOWAC :-P

DEST

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-05-09, 15:45   

Dawać te cyfry puki Artur stawia na server,pozniej sie rozmysli i co bedzie! :) Kiedy bedzie coś wiadomo?przeciez ty proba czytasz te posty i widzisz co kto pisze i ani slowa odzewu?niewpozadku troche panowie,szanujmy sie wzajemnie,mogliscie wystawic informacje na serverze że dobiega koniec wynajmu domeny i prosicie chetnych użytkownikow o wsparcie!byłby przelew na konto servera i wszystko ok.Czekamy na jakąs odpowiedz z waszej strony.

wiktor95 
perfectum_mobile

Wysłany: 2011-05-09, 16:02   

Cytat:
dobra do rzeczy

do rzeczy mówi Diesel
Diesel napisał/a:
JUZ NIC Z TEGO NIE BEDZIE. CENTRAL SHOOT ZA NIEDŁUGO PADNIE CALKIEM .

Ja byłem dobrej myśli niestety ta myśl się zmieniła. Przykro mi, że serwer nie ruszy. Był założony temat i jak widziałem nikt nie dostał żadnych konkretów. Jakby chcieli żeby ruszył to by ruszył...

Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat

V PRZYKAZANI3

Wysłany: 2011-05-09, 22:02   

smiech mnie ogarnia panowie jak sobie przypomne ze chcieliscie sie z rzeznia rownac a dupa z tego wyszla
a co ratowania serwow mamy z Nostrą duze
swego czasu ratowalismy uarene to i centrala mozemy dzwigną
tylko kurwa wiecej checi i troszke wiary a kaska sama sie znajdzie
jak mówi staropolskie przyslowie ; piniądze to nie wszystko.... ale.............

wiktor95 
perfectum_mobile

Wysłany: 2011-05-09, 22:05   

V PRZYKAZANI3 napisał/a:
troszke wiary

haha ja wierzę tylko wku.....ące jest to, że tak bez wytłumaczenia serwer off ja też sie moge dołożyć
V PRZYKAZANI3 napisał/a:
piniądze to nie wszystko.... ale.............

właśnie nie wszystko "ale" nie wiadomo co się dzieje...

Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-05-09, 23:22   

dzwignac nie problem ale ktos musi sie tym zajac (czyt. Malitek wybrac osoby)

Przesortowac pluginy wzgledem swiatom. Napisac wlasne. Porobic loga na mapach. Toz to nie jest wiele roboty a serw staje sie profesjonalny i oryginalny

A pisanie, modowanie plugow to bulka z maslem.

Do tego amxbans/GM wspolny na swiaty !!

Ale po co ja to pisze ... :/

Mikey 
GnR Forever

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-05-10, 00:42   

Malitek wahał się z daniem danych FTP dla Proby tylko do serwera TP... Więc marzenia, ze da komuś jeszcze są dosłownie nie do spełnienia. Jak Rockford napisał robienie pluginów to nic trudnego a do tego ile to już ich jest krążących po wujku google. Każdy wie jaki jest Malitek i ile u niego trwa wgranie nawet głupich map, gdzie trzeba ctr+c i ctrl+v więc NIC nowego :-) . Nawet gdyby wyraził jakąś chęć, zebrałoby się pare osób, ustaliło co na jaki serwer jest potrzebne, załatwiło/napisało/zrobiło/sciągneło wszystko to i potem podesłało Malitowi, który jednak nadal musiałby to wrzucić do FTP i tam gdzie trzeba, dopisać do bodajże plugins.ini, dawno sie bawiłem, więc nie jestem pewien, i włączyć. Wszystko potrafi bezprobolemowo jednak jak zawsze z czasem jest już o wiele gorzej. No nic, może kiedyś się uda.

PogromcaCzita
k2o

Wysłany: 2011-05-16, 10:59   

Administracja milczy, sa chetni do skladek, gracze napewno by wrocili, a co do cziterow to only steam jak graczy bedzie sporo i jak dla mnie tak powinno byc

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-05-16, 12:34   

wykupienie serwera na nowo to nie problem...
dane do ftp posiadam i rzeczy dograc zawsze moge, jakieś paczki czy coś co przygotujecie na serwer ( chociaz tutaj malo trzeba, sama zmiana na steam - której nie potrafie- sprawiła by polepszenie o 1000%)

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-05-16, 12:40   

PogromcaCzita napisał/a:
only steam jak graczy bedzie sporo

Niestety ale sam osobiscie banuje cale mnostwo "sztimowcow" wiec i tutaj sa odpalency - nawet bardziej wyrafinowani bo czity z antySS jak i Vac2 proof. Osobiscie wole odpalenca NSa bo to najczesciej dzieciak na ktorego wystarcza kilkudziesiecio sekundowe demko

Ponadto zabierajac NS z serwa - tracisz jedynie graczy bo czity beda nadal. Nawet gorzej ich wylapac bo stimowcy sie kryja i to bardzo a NS pruje jak idi.ota i szybko sie go lapie

Wiem co mowie bo adminowalem nie jeden serwer i wiem jaka jest mentalnosc graczy. Roznica miedzy steamem a NS jest taka ze na Steam sa bardziej wyrafinowane czity z wieloma zabezpieczeniami w tym vac2 proof i naprawde trzeba sporo pracy aby takiego sprytnego delikwenta zlapac (a wiemy z dosw. ze nawet Ci "znani" z tego 4um potrafili wpadac a nawet tracic czystosc Vacka :-P )

Reasumujac. Jesli chcecie podniesc serwer poprzez Only Steam to odrazu na starcie mowie, ze to nie wypali. Bedziecie probowac od podniesienia serwera za pomoca "wyrzucenia" pewnego grona graczy.

Vac2 Proof

Około 87,400 wyników (0,19 s) < google :roll:

Wiec nie zwalajmy winy na NS. Doskonale wiemy dlaczego serwer upada i doskonale wiemy, ze to nie poprzez dproto :mrgreen:

@edit

Co do paczek, konfigu itd. moge pomoc

Co do wywalenia NS (skoro juz na to sie decydujecie choc sami zobaczycie, iz szalu nie bedzie a czity dalej beda biegaly :D ) - wystarczy wywalic dproto i skonfigurowac AMXa

A najprostszym sposobem aby tymczasowo im zablokowac wejscie:

instalacja HugeBan oraz dodanie do zablokowanych ip 0.0.0.0 > 255.255.255.255

Wtedy HugeBan blokuje kazdego klienta NS ktory ma IP z zakresu (czyli jakiekolwiek) :D
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-05-16, 12:43, w całości zmieniany 1 raz  

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-05-16, 14:22   

Rockford napisał/a:
PogromcaCzita napisał/a:
only steam jak graczy bedzie sporo

Niestety ale sam osobiscie banuje cale mnostwo "sztimowcow" wiec i tutaj sa odpalency - nawet bardziej wyrafinowani bo czity z antySS jak i Vac2 proof. Osobiscie wole odpalenca NSa bo to najczesciej dzieciak na ktorego wystarcza kilkudziesiecio sekundowe demko

Ponadto zabierajac NS z serwa - tracisz jedynie graczy bo czity beda nadal. Nawet gorzej ich wylapac bo stimowcy sie kryja i to bardzo a NS pruje jak idi.ota i szybko sie go lapie

Wiem co mowie bo adminowalem nie jeden serwer i wiem jaka jest mentalnosc graczy. Roznica miedzy steamem a NS jest taka ze na Steam sa bardziej wyrafinowane czity z wieloma zabezpieczeniami w tym vac2 proof i naprawde trzeba sporo pracy aby takiego sprytnego delikwenta zlapac (a wiemy z dosw. ze nawet Ci "znani" z tego 4um potrafili wpadac a nawet tracic czystosc Vacka :-P )

Reasumujac. Jesli chcecie podniesc serwer poprzez Only Steam to odrazu na starcie mowie, ze to nie wypali. Bedziecie probowac od podniesienia serwera za pomoca "wyrzucenia" pewnego grona graczy.

Vac2 Proof

Około 87,400 wyników (0,19 s) < google :roll:

Wiec nie zwalajmy winy na NS. Doskonale wiemy dlaczego serwer upada i doskonale wiemy, ze to nie poprzez dproto :mrgreen:

@edit

Co do paczek, konfigu itd. moge pomoc

Co do wywalenia NS (skoro juz na to sie decydujecie choc sami zobaczycie, iz szalu nie bedzie a czity dalej beda biegaly :D ) - wystarczy wywalic dproto i skonfigurowac AMXa

A najprostszym sposobem aby tymczasowo im zablokowac wejscie:

instalacja HugeBan oraz dodanie do zablokowanych ip 0.0.0.0 > 255.255.255.255

Wtedy HugeBan blokuje kazdego klienta NS ktory ma IP z zakresu (czyli jakiekolwiek) :D

nic dodać,nic ująć:)
Co do przerobienia na only steam,to wystarczy wywalić dproto.
Tak jak kolega wyżej napisał steamowca trudniej złapać,ponieważ zazwyczaj zna się na rzeczy,wystarczą dobre ustawienia,i sobie "zapierdalają" na EWAC z vac2 proof.
Co do wh do raczej łatwiej złapać.Gorzej z aimem.
Dobre ustawienia=nie widać aima na speed 1/2 i 1/4.
Oraz na znanej komendzie do wykrywania aima na demku:dem_forcehltv 1
dem_forcehltv 1 polega na tym iż demko POV zostaje odtworzone jako demko HLTV.
W tym różnica iż na forcehltv widać trzęsienie celownika,tak jak na aimie,z włączoną opcją silent.

RADIOACTIVE CHILDREN[t]

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2011-05-16, 15:27   

wszystko up to racja, wystarczy trochę czasu poświęcić i mieć chęci, i jakoś da radę-sam nawet ostatnio miałem swój własny serwer (z kumplami z klasy) i to ja głównie się zajmowałem nim - amxx i te sprawy (przerobiłem kilka pluginów) i jakoś się grało - lepiej, abym nie mówił co było dalej, bo o takim "debilstwie" się nie gada, zresztą nie piszę tego, aby się wypłakać i szukać akceptacji u innych, ale dziele się swoim doświadczeniem oraz moimi spostrzeżeniami co do tematu :roll:

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

Mikey 
GnR Forever

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-05-16, 16:37   

Po 1. Proba posiadasz dane FTP WSZYSTKICH serwerów czy tylko TP?
Po 2. Bez względu na odp. jestem od razu chętny do pomocy przy pluginach itp.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-05-16, 17:02   

Mikey napisał/a:
Po 2. Bez względu na odp. jestem od razu chętny do pomocy przy pluginach itp.

Tak samo +

Tworzenie, modyfikacja, instalacja/konfiguracja pluginow. W razie potrzeby debugowanie pluginow i amxxa

No i oczywiscie amxbans/GMbans (instalacja, dostosowanie, skrypty) + mySQL

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu