ale jajca :P Ludzie tu nie chodzi o serwer !!! Tylko o was. Kazdy chce serwera z powrotem, bo grali na nim zajebiści ludzie. Była dobra ekipa to fakt i dlatego się dobrze grało. Stawiamy serwer gdzie najtaniej i jazda. Buziaczki :D ;*
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
jako ze ja zaczalem ten temat ja wplace jako pierwszy
jak juz to badziewie ruszy bedziecie sie zastanawijac czy S czy ns teraz wydaje ni sie to zbedne
a co co wypowiedzi nexa ze ko wkurw..m odpowiedz moze byc tylko jedna
cytuje 'wez kij i pierdolnij sie w ryj' :*
DObra, ile wy macie lat... W tym ciezkim czasie raczej niepotrzebne nam rozłamy i kłotnie... Ogarnijcie sie i wspołpracujmy, a jak nie to jebnijcie sobie po skale w tabsa (czyt. nos) i po sprawie, pchamy ten obecnie rozjebany wozek razem, a Wy jeszcze kurwa cegły pod koła rzucacie... Opanujcie sie...
Lepiej do rzeczy z konkretami, i zaczynamy
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
na razie każy się oferuję a na koncie zero, rozumiem że są to koszta i nie powinienem wymagać niczego od Was. Ale na prawde fajnie było by aby ta serwerownia odżyła i chociaż na sam początek 1 serwer był. Nie mam pojęcia co z resztą się dzieje moge tylko się domyślać. Na serwer TP 1000fps na pukawce jak do tej pory było z tym samym ip potrzeba trochę kaski, każdy może wejść sobie na ich stronke i sprawdzić ile dokładnie...
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
ja jak powiedziałem ze wpłacę to wpłacę ale dopiero w przyszłym tyg.bo wypłate mam a teraz nie mam jak wspomóc:) chyba ze coś trafi sie na farta to zawsze te 20zł bedzie:)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa