jestem bardzo zadowolony z waszej postawy proponuje wysylac hajs próbie
i wezcie jakis dobry sprzet 216 pln nie majatek wychodzi raptem po 20 zl na banie
próba jakis nr konta prosze
Już coraz mniej osób odwiedza te forum i nie ma się czemu dziwić, zaangażowanie takie ,że szok . Możecie sobie dawać warny (esiu wiem , że lubisz ;D ) ale taka prawda to jest wstyd, żeby zamiast ADMINISTRACJA to GRACZE, zbierali kaskę na serwer itd. Według mnie lepiej się złożyć, na zupełnie nowy serwer na pukawce 22sloty ludzi mamy do wszystkiego jeżeli trzeba by było sciagnac poprzednia ekipę , to każdy do kumpla itd. Wgrywanie pluginów? Ileż tu osób, którzy umieją takie rzeczy robić , Life , Rockford i nie tylko zorganizujmy się np za tydzień w sobotę 28.05.2011 na TS czy VENTRILLO czy nawet SKYPE i ustalmy szczegóły. Tyle z mojej strony gdybyśmy mieli możliwość dostępu do forum jako administrator to by się wstawiło nowe IP itd.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-05-22, 11:33
Eh. Ostatnio zawalił mi się świat i nie jestem w stanie jakoś normalnie funkcjonować nawet w społeczności wirtualnej, a nie mówiąc już o jakiejkolwiek innej. Wchodziłem na forum tylko poczytać, gram dużo ale już nie w taki sposób jak kiedyś.. Robię to aby po prostu wypełnić sobie czas i czymś się zająć, żeby tylko nie myśleć. Powoli dochodzę do siebie, bo człowiek jakoś żyć musi mimo tego, że życie rzuca nam ogromne kłody pod nogi. Myślę, że jeśli ktoś byłby zainteresowany także i moim wkładem finansowym ( w końcu trochę tego czasu na TP spędziłem), to jestem w stanie go zaoferować. Niestety nie pomogę w konfiguracji serwera, nie mam teraz na to czasu, gdyż gonią mnie terminy. Kiedy moja sytuacja w końcu się jakoś ustabilizuje mogę sprawować jakąś "lekką" funkcję (to już dogadam z Mintym jako H@). Patrząc na to wszystko z boku nie wiem czy jest sens podłączenia serwera pod cs-serwery. Myśląc trzeźwo to już nie będzie serwer Malitka. Będzie on własnością wspólną. Z drugiej strony nikt nie będzie robił specjalnie oddzielnego forum itd. W sumie w chwili obecnej sieć mimo dna jaki osiągnęła, ma wiele unikalnych wejść co pomogłoby zapełnić serwer. Decyzja należy do was, te 20 czy 30 zł nie robi różnicy, a jeśli mogę pomóc to pomogę - resztę robicie WY. Póki co piłuję niemiłosiernie godziny jakie widnieją na moim profilu steam. Wysiłek fizyczny, pomoc mojej dziewczyny wystarcza tylko na pewien czas, więc pozostałą lukę chce jakoś łatać, ale niestety jak już wspomniałem "praca" jaką trzeba będzie wykonać, bardziej by mnie zdołowała niż pomogła..
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
ty Cyb3rshot do szkoły małolacie... tak więc czekamy na jakieś namiary że by zapłacić:) też mnie to cieszy ze tyle osób chce zapłacić bo ja to już nie mogę sie doczekać jak zagramy wszyscy razem jak jedna mała rodzinka hehe:)
Ja zaryzykowałbym only steam.Dużo osób deklaruje się do pomocy ogarnięcia itp .więc z czasem serwer rozkręci się na nieprzeciętny.Oczywiście jeżeli nikt nie straci zapału do pracy :).
kriss napisał/a:
tak więc czekamy na jakieś namiary że by zapłacić:)
Nie będziesz mi mówił co mam robić. TO , że nie studiujesz bo nie masz za grosz ambicji to nie moja wina, ja nie przyspieszę swojej edukacji.
To , co może ktoś poda jakiegoś TS'A lub VT i się zgadamy w jakiś dzień, fajnie by bylo jakby z 15-20 nas było.
Oczywiście, będziemy zakładać serwer na pukawce, bo na innych nie warto.
Ostatnio zmieniony przez Cyb3rshot 2011-05-22, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
To , co może ktoś poda jakiegoś TS'A lub VT i się zgadamy w jakiś dzień, fajnie by bylo jakby z 15-20 nas było.
Oczywiście, będziemy zakładać serwer na pukawce, bo na innych nie warto.
Ty Cyber... mimo ze miales mały problem z dopalaczami... nadal piszesz na forum jakbyś byl za cos odpowiedzialny... ew. mozesz cos zasugerować a nie pisac ze "bedziemy"...
Bo moim zdaniem i zapewnie wiekszosci... masz mało do powiedzienia...
Panowie koniec żartów, czas wydorośleć bo dalsza zabawa ktora była do tej pory... to smiech
[ Dodano: 2011-05-22, 19:30 ] Powiem jasno...
Only Steam- mogę nawet brać za serwer "odpowiedzialność"
Ns+Steam - zostawię to bez komentarza, dziennie po 20 perm... , zero przyjemności z GRY.
ja z takiej przyjemności rezygnuje. I sie nie dziwcie ze mało steam'ow gra...
Ns+Steam - zostawię to bez komentarza, dziennie po 20 perm... , zero przyjemności z GRY.
ja z takiej przyjemności rezygnuje. I sie nie dziwcie ze mało steam'ow gra...
Taka przytjemnosc i czystosc, ze wczoraj na 8 permow 6 bylo na SID
brawo. Robiac only steam bedzie duzo mnie graczy i ... nadal cziterzy. Az sie kur.. zdziwicie jak duzo :)
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-05-22, 20:14
Oj osobiście uważam, że właśnie steam to będzie względny spokój. Tzn przez większość czasu gra na poziomie, ale często będą się hajty z dupy pojawiały. Tacy co mają 2k11 i to któreś konto z rzędu, bo poprzednie za haxy pobanowane. I weź tu takiego cwaniaka trop, przecież to nieraz trzeba ze 2-3 mapki wysiedzieć na spekcie, żeby niepodważalny dowód złapać. Nie to co odpaleńcy na piracie - pierwsza akcja na serwie i nara :)
Pomijając w ogóle to, że serwer wstaje od nowa = zerowa frekwencja na początek. Trzeba będzie tych graczy skądś wziąć, a jak wiadomo steamowców jest jednak - jakby nie patrzeć - mniej.
/
No i w sumie szkoda tych kilku fajnych osób na nonsteamie z poprzedniego TP ;)
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2011-05-22, 20:40
Według mnie serwer tylko i wyłącznie STEAM.
Zwiększy się poziom gry, gracze Nonsteam sprawiają większe problemy z blokowaniem, TK itd.
A co do banowania tych STEAMÓW to całe szczęście jest strona Banid.pl wystarczy skopiować cały status i wszystko jest podane na tacy (lub sprawdzanie delikwenta w kierunku bana na innych sieciach). Wątpię by ktoś zaczynał swoją "cziterską" karierę na tak mało znanym serwerze (bo taki właśnie jest).
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa