W końcu widzę że serwer idzie w dobrym kierunku
niedługo będą nowi admini i mam nadzieje że ogarną serwer
serwer dostał kopa i leci do przodu oby tylko nie zaliczył gleby
Pozdro: Na_Minusie
Proszę o przeniesienie do działu TP sorry zakręciłem się z góry dzieks
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-02-22, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Podbijam!! serwer nareszcie sie rozwija, duzo sie dzieje, jeszcze tylko strafy raszu jak by sie znalazło na dustyaztec, de_blue, de_hell, to by bylo w ogóle sweet
Aha... no i jeszcze zeby kilku ogarnietych adminów sie znalazło i byłbym happy od ucha do ucha
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
strefy raszu już są, duztyaztec zamieniłem na aztec_1337 z racji raszu, na de_blue nie znalazłem nigdzie niestety :/ na de_Tuscan i de_hell strefy już są
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa