Denerwują mnie gracze(tzn. dzieci) którzy nie umieją grać i czit-ują. Co wejdę praktycznie nie ma admina. nieraz widzę Karabiny, rebellke i Na Bacznosc. Apeluje do Adminów aby częściej wchodzili na serwer. Składałem podanie bo ja w wakacje jestem praktycznie cały czas na serwerze TP. tylko teraz przez 7dni mnie nie będzie. do następnego poniedziałku. Proszę o wypowiedzi.
Jeżeli Ci pasuje mówić do mnie Na Bacznosc to ok ; ) . Ta widze Cię często na serwie . Ale brak steama i wiek , jak napisałeś w podaniu niestety niepokój (hmm czy on temu podoła ) tak każdy myśli . Na serwie jestem praktycznie codziennie 7-11 potem 16-0:00
Macie moje gg : 11382807 co prawda jestem nowym adminem i jeszcze wszyscy mnie dobrze nie znają na tej pozycji.Ale jak jest cheater to piszcie śmiało i się nie krępujcie ;d
czesto gram na TP i zawsze jest jakis cziter a admina brak. Np teraz bylem okolo godziny na nim i bylo dwoch czitow z aimem,sh, itd. "danioo" "tajne bron hitlera"cos takiego.
i admina brak juz kolejna mapke ; ( .
rozdajcie kilka adminow za darmo lepiej na tym wyjdziecie...