Witam forumowiczów.
Gram na TP od początku czerwca i to co tu się ostatnio dzieje przerasta moje pojęcie. Admina mają osoby które jeszcze niedawno jechały na czitach a teraz udają pro graczy rozumiem że potrzebujecie administratorów którzy wspomogą finansowo działanie serwisu bo to duży wydatek (sam prowadzę sieć serwerów) ale za żadne pieniądze nie dałbym posady administratora komuś kto używa czitów i się z tym nie kryje (chyba wiecie o kim mówie). Druga sprawa która mnie całkowicie rozbraja to nagonka części administratorów na kulturę graczy i kickowanie ich za przekleństwa co jest prawidłowym zachowaniem ale do cholery jeśli wymagacie od kogoś kultury to sami ją zachowajcie a nie przy powodzie kicka/bana podajecie "Wypierdal** czicie". Myślę że H@ serwera powinien poważnie zastanowić się nad doborem kadry bo przy takiej postawie daleko nie zajedziecie. Róbcie ze mną co chcecie banujcie, kasujcie konto na forum - chciałem tylko wyrazić moją opinię i otworzyć wam oczy na to co się dzieje przez rozdawanie admina byle komu.
Na koniec chcę pozdrowić Rebelkę i Ameratsu (sory jeśli zrobiłem błąd) jest to chyba dwójka najbardziej ogarniętych adminów na tym serwerze.
Pozdrawiam,
Tomek "Beep"
Ostatnio zmieniony przez Beep 2010-06-24, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-06-24, 21:51
Po pierwsze... nie ten dział po 2 WZÓR!!! Temat zamykam leci do kosza! Zapoznaj się ze wzorem a temat napisz w dziale "skargi bany" tam również znajduje się wzór jaki Ciebie obowiązuje.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa