No więc tak . Mam taki pomysł aby banować niektórych Team Killerów lub tych co specjalnie zabierają ok. 90 hp . Dzisiaj grałem z takimi kolesiami : Moriash i Shenk . Powiem tylko , że skończone DZIECI NEO ! Była mapka de_dust i oni byli w przeciwnym teamie . Jechałem ich jak chciałem . W końcu jednego z nich przerzuciło i w każdej rundzie zabierał mi 90 hp i śmiał się z 2 kolesiem . Płakali cały czas , że mam wh i takie tam bzdety ( Wtedy co grałem z AsdasD szło mi cienko bo lags + nie poustawiane ratsy i jeszcze parę szczegółów a wbiłem tylko na chwile zobaczyć czy mam UB i tak sobie wbiłem xD ) . Moim zdaniem takich , za przeproszeniem , skończonych debili należy banować pernamentnie ! Co wy sądzicie , żeby takie dzieci wojny banować na zakres . Jeden z nich śmiał się mówiąc o sztuczce zwanej NEO !
Proszę o wypowiedzi i co o tym sądzicie .
Moze perm to troche za duzo ale 1 dzien lub tydzien sie nalezy. To zalezy tez od sytuacji bo jak bija zaraz po rozpoczeciu rundy lub odwracaja sie do ciebie i wpakuja ci magazynek to ok, ale czasem ty wejdziesz komus pod ogien, lub zuci granata albo strzeli w ciebie przez przypadek to inna sytuacja. Mysle ze admini wiedza co robic w zaleznosci od sytuacji.
Tak jeśli to przypadek to ok żaden problem . Ale jeśli takie dzieci płaczą , że mam wh i biją w każdej rundzie zabierając 90 hp to perm się należy . Trzeba tępić takich noobów !
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/