Wnoszę o zainstalowanie na serwerze pluginu umozliwiającego banowanie dzieci neo poprzez zbanowanie jego cfg. Mam dość uzerania sie z dzieckiem, ktore co 30 sec wchodzi i zabija swoich w kolko i naokraglo. Taki pulgin jest ogolno dostepny wiec nie powienno byc z tym problemu. A znacznie ułatwi nam zycie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-11-03, 18:01
To tak czy inaczej nie zmieni sytuacji. Bany na cfg również można ominąć, lecz po troszkę dłuższym czacie. Admini powinni też mieć możliwość banowania na zakres. Żeby uniknąć nadużycia tej flagi można zainstalować AMXbans żeby każdy był rozliczony ze swojej pracy.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-11-03, 21:29
na zakres to raczej nie zeby kazdy admin dostawal tylko jacys zaufani admini bo potem bedzie paucz ze admin za WH banuje na zakres polowe jakiegos miasta
Panowie nie rozumiemy sie ban na cfg dostaje tylko jedna osoba. I totalnie uniemozliwia jej to juz wejście na serwer. Owszem polak potrafi i wszystko idzie oszukać, ale trzeba najpierw wiedziec jaki ban sie dostalo i gdzie tego szukać. A to ma być po to, aby w końcu ukrócić bezkarność neowców.
Panowie nie rozumiemy sie ban na cfg dostaje tylko jedna osoba. I totalnie uniemozliwia jej to juz wejście na serwer. Owszem polak potrafi i wszystko idzie oszukać, ale trzeba najpierw wiedziec jaki ban sie dostalo i gdzie tego szukać. A to ma być po to, aby w końcu ukrócić bezkarność neowców.
nie do końca tak jest ale nie będe się wypowiadał jak go uniknąć bo dzieci neo nie śpią
Chce wgrać ban cfg na wszystkie serwery, dajcie nam troszke czasu....
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Spoko luz proba. Żylismy tyle przezyjemy jeszcze kilka dni. Tylko prosił bym, że jak już to bedzie zainstalowane, aby podac nam komendy. Żeby później nie było pospolitego zaćmienia.
[ Dodano: 2010-11-07, 19:09 ]
No i jak temat zamarł?> stało sie cuś w w/w kwestii?