Witam mam propozycję a raczej pomysł ...
Myślę że Malitek powinien zablokować oglądanie przeciwnej drużyny(po śmierci) , wiele ludzi siedzi na VT i sobie podpowiadają (z tąd te ilości banów za WH). Oglądanie przeciwnych drużyn powinno być zablokowane ! ( w końcu każdy TP musi się rozwijać ;] )
pzdr
ja tam lubie patrzec na przeciwna druzyne po smierci...zwlaszcza ze zawsze ide na pierwszy ogien...
i moge sprawdzic gdzie kto kampi itp. ale uwazam, ze pomysl jest dobry...z samego faktu ze ktos moze tak samo przegladac mnie...
TAK
_________________ "nieważne, zeby byc lepszym od innych, ale lepszym od siebie z dnia poprzedniego"
wiele ludzi siedzi na VT i sobie podpowiadają (z tąd te ilości banów za WH)
Info z vt, a urzywanie WH to 2 inne sprawy, jezeli ktos jest adminem to musi potrafic to rozroznic gracza ktory leci na nielegalnym oprogramowani, Vt (Ventrilo) jest to program do komunikacji przez internet a nie dostosowany wylacznie do cs ,,, zawracanie dupy tym postem i nic innego.Sciagnij sobie VT zawolaj kolege (jezeli takowy istnieje) i sobie z nim siedz 24/7.
STEAM ID :STEAM_0:0:31514865
Ostatnio zmieniony przez magnum 2010-08-14, 07:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-14, 23:45
A teraz coś z innej beczki. Chodzi o granice rashu. Dla mnie one są śmieszne, bo praktycznie ich nie ma. Jakim prawem CT na inferno może przejść cały środek i na drugi środek? To jest niedorzeczne, tak nie może być! Skoro to TP, to niech nim będzie, a nie Malitek upodabnia serwer do FFA. Tak samo z adminami, których nie ma. Reklamy serwera, obraza, cele mapy etc czym są nagradzane? Niczym, admin idzie w ślady gracza który raszuje całe TT i robi plecy.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
przeciwników moim skromnym zdaniem :D powinni ogladac tylko admini a nie ze cala druzyna patrzy na kogos a jest to napewno duze ułatwienie w pracy admina ^^ ale malitek i tak nic pewnie z tym nie zrobi.
Skad: Warszawa