Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-01, 15:34 Zmiana składek minimalnych.
Witam,
Jestem rozczarowany tym iż większosc osób wybiera składki SMS.
Dość że tracą 100 % więcej to my nie dostajemy z tego nawet połowy waszej sumy jaką wyslecie SMS`em
Myslę nad zwiększeniem składek SMS przy jednoczesnej redukcji PRZELEWU
Wyglądałoby to tak:
1 miesiąc 8zł PRZELEW lub 23zł18gr SMS
2 miesiące 10zł PRZELEW lub 30zł50gr SMS
3 miesiące 15zł PRZELEW
6 miesięcy 25zł PRZELEW
13 miesięcy rok + 1 miesiąc gratis 50zł PRZELEW
Zamiast wysyłać SMS za 30zł i mieć admina na 2 miesiące czy nie lepiej wysłać 25zł PRZELEWEM i mieć admina na 6 miesięcy ?
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Ostatnio zmieniony przez Malitek 2010-08-01, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Prawda jest taka, że SMS'em jest szybciej i wygodniej, ale bardzo drogo. Nie opłaca się... Bobrze by było wycofać tą funkcje, ponieważ nie opłaca się nam(graczom) oraz serwerowni.
A wiem dlaczego,
1. bo ludzie mieszkaja na odludziu i do poczty xxx kilometrow,
2. nie potrafią wypełnic danych do przelewu (ludzie z żółtymi papierkami bo i tacy sie zdarzą)
3. no i jeszcze rodzice nie pozwalają im.. połowa jak nie wiecej adminów z wyjatkiem ffa ma 15 lat a nawet w to nie wierze bo stawiałbym ze naginają tą bariere..
4. Czysta głupota ;P
Takie macie przyczyny według mnie.. ale dobrze ze to zmieniłeś, zobaczymy rezultaty :)
Wiek: 17 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 133 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-08-01, 21:25
1. Ci co mają xxx kilometrów do poczty, mogą przez konto bankowe rodziców. Trudno że nie pozwalają mus to mus.
2. Mi wygodniej jest iść na pocztę, wypełnić kwitek i zapłacić za prowizje ; D
3. Malitku , bardzo dobry pomysł ; )
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Jak zwykle Malit wpadnie na błyskotliwe rozwiązanie ^^ Jak dla mnie dobra, powiem nawet bardzo dobra zmiana ale też na pewno zmiana na lepsze i opłacalność dla serwerowni :)
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
PRYWATNE WIADOMOŚCI
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-08-02, 09:27
Wszsytko by było alles gut i klar, gdyby nie to, że na moim koncie od (już chyba) 3ech miesięcy to tylko pająki mieszkają :] bo gdyby nie to, to już dawno bym coś wrzucił :P a tak to teraz będę miał jeszcze taniej :P
_________________ -= S R O G @ K @ R @ =-
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa