Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: MientowyTSW
2011-01-11, 17:00
"Zastanowcie sie, co Wy k.... robicie" - Refleksje
Autor Wiadomość
Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
  Wysłany: 2011-01-10, 23:17   "Zastanowcie sie, co Wy k.... robicie" - Refleksje

Biorac pod uwage ogolne pojecie admina CS - Szefu ma racje - admin moze zbanowac i nie musi miec dowodow

Biorac pod uwage adminow tego serwa i jego realia - Eska ma racje - dlaczego ??

Otoz

Na tym serwerze admini nie sa selekcjonowani sposrod stalych, znanych czy zaufanych graczy. Wymogi kandydatury sa niskie - generalnie osoba ktora otrzymuje admina jest osoba obca i napewno nie zdazyla zyskac sobie bezwzglednego zaufania (ja rowniez)

W tym momencie kazda decyzja admina jest kwestionowana. Wymagane sa dowody itd. Jednak gdyby admini byli starannie wyselekcjonowana grupa - wtedy taki Admin moglby pelnic swoje obowiazki w sposob taki, jaki powinien. Widzi czita ? Banuje go - dowody ? Nie musi miec ... ale kwestia tego, czy nie zrobil tego bezpodstawnie !

I wlasnie jest sedno sprawy - otoz admin ktory otrzymalby swoj tytul po wielu miesiacach gry jest napewno godny zaufania. Nie musi sie przed cziterem tlumaczyc

Kwestia dowodow ? Admin ma kupe roboty - cziterow jak psow, nagrac demko, zrobic SSy - ile to czasu zajmuje ? Zbanujesz jednego - pojawia sie drugi. Nastepnie gonisz na 4um uzerac sie z mamejowatym 15-sto latkiem ktory uwaza, iz skilla sie sciaga a nie nabywa ...

Dlatego serwer nigdy nie bedzie czysty ... za duzo czasu i pracy zajmuje adminowi banowanie czitow. Na koniec jeszcze jego decyzje sa kwestionowane PRZEZ WSZYSTKICH z obrzuceniem g.... wlacznie !

I jaka admin ma motywacje ?

Rozwiazanie ?

Proste - wybierajcie adminow stosujac inne kryteria niz te we wzorze. Kasa na utrzymanie serwera ? Niestety ale musicie stanac przed wyborem. Albo porzadny serwer ... albo admini za 10 zl bez zadnego chociazby wstepnego przygotowania (wielu adminow nie zna podstaw tego "fachu" i to jest prawda)

Na koniec ...

Gosc lapie SSy, wrzuca na 4um i obrzuca jeszcze admina zakrywajac sie Steamem - jaka reakcja ? Najazd na admina. Szczeniak go bluzga a admin nic nie moze zrobic ? Co ? Szczeniak wylapie warna ? Po zjechaniu admina, jego rodziny, przodkow psa i chomika ? Kretynizm !! Za takie zachowanie graczy ban permanentny + wyjazd z 4um a nie cackanie sie z gowniarzem

Kwestia Steam/NS

Totalna bzdura i proba bycia pro za 15zl. Steamowcy tak samo czituja jak NS - BA! Ciezej ich zlapac bo maja wyrafinowane sposoby na anty SS konczac (nie bez powodu powstal blacklisted.pl)

"Non steamowcu" ... tylko dzieci z wrodzonym ADHD, z dysfunkcja mozgu i IQ rownym pustej puszce po kociej karmie wyjezdzaja z takim kretynizmem

"dawaj 1vs1 ESL" - tekst od dziecka co skanuje po modelach ? patrz wyzej ...

Widzicie NS a skad wiecie kto siedzi po drugiej stronie ? I czy nie uzywa NS dla wygody ?

Moze miec Steama tyle lat, ze Wy jeszcze w pieluchy kakaliscie jak On kupowal konto

Coz dodac ? Wiecej nie trzeba - kumaci zlapia o co chodzi. Ci "od puszki po kociej karmie" zbojkotuja temat i wyjada z argumentami oklepanymi jak maska Żuka na Poznanskiej gieldzie

Tyle z mojej strony - pozdro dla tych naprawde kumatych !

Proagresiv 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-01-10, 23:54   

Ja w 100% popieram Rockforda nie powinno sie bawic z dzieciakami NS ktorzy wchodza na serwer jada na wh a pozniej zakladaja temat na forum ze skarga. bezsensu i marnotractwo czasu... mnie nie kreci bawienie w ssy czy demka i spedzanie niewiadomo ile czasu na forum do wyjasnienia sprawy z dzieciakiem... tyle z mojej storny

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-11, 00:00   

Proagresiv napisał/a:
z dzieciakami NS

a dzieciakow Steam nie ma ?? :) BA !! To wlasnie Oni uwazaja sie za Pro bo sciagna "skilla" z neta i wysepia od biednych rodzicow na konto Steam

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2011-01-11, 08:54   

ja popieram też Rockford`a, ale co do punktu o stałych graczach to raczej nie przjdzie, bo połowa z tych osób, które tutaj są to nawet nie mają chociaż 1 miesiąca przegranego na serwerach albo przesiedzianego na forum, ponieważ "stara ekipa ogarniaczy :mrgreen: " dawno już poszła stąd i gdyby rzeczywiście tak było jak piszesz to adminów byłoby z 10 na wszystkich serwerach

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

CyCq 
Prezes :]

Wysłany: 2011-01-11, 09:56   

Rockford napisał/a:
Albo porzadny serwer ... albo admini za 10 zl

ale porządny serwer sam się nie utrzyma :P trzeba przecież opłacać ;)
gram już tutaj dość sporo i były i lepsze i gorsze czasy :P cieszcie się, że teraz jest tak jak jest :P bo przynajmniej w godzinach popołudniowych i wieczornych 17-22(23) można wejść na serwer bez slota :P bo wcześniej się nie dało :D

a tak na poważnie, to nie można robić selekcji, gdy kandydatów jest jak jabłek w zimie

lick 
hunter bot

Wysłany: 2011-01-11, 12:40   

pewnie ze typek ma racje mnie na serwie ludzie znaja gram juz ponad rok glownie na centralu adminowal rowniez tutaj banowalem niejednego steamowca jak i zarowno ns-a od steama pro sie nikt nie stanie taka prawda. w niewielu przypadkach robilem screeny bo szkoda mi bylo na to czasu jak widze perfidnie biegajacego szczeniaka na wh czy z zawrotami glowy od aima :) w przykladowym przeliczeniu na ilosc banowanych moze wszystkiego z piec osob dostalo u mnie ub. jakos nawet steamowcy nie skarzyli sie na bany bez ss-ow bo jawnie grali na wspomagaczach . banowac nie pytac proste. ss-y tylko i wylacznie przy duzej niepewnosci czy masz racje co do bana . admin nie bog i nie wrozka tez sie moze mylic . wiec jak nie jestes pewny rob ss-y ewentualnie demko. a jak masz swiadomosc pewna ze koles leci w ch.. to lej w pale banem i nie patrz na to czy poplacze troche na forum . malo kiedy jestes sam na grze wiec swiadkowie sa . nie skonczy typ plakac to ban na forum i pozdro . moje zdanie - popieram kolege pozdro all grajacym fear !!!

CSI 
GLORY GLORY MAN UTD

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2011-01-11, 13:09   

Rockford napisał/a:
albo admini za 10 zl

tak jak napisal CyCq serwer musi sie z czegos utrzymac i tu raczej nie da rady wybrac

PaNn 
Jestem paN :D

Wysłany: 2011-01-11, 13:41   

Proponował bym admina za 23.89 wtedy 'dzieci' nie kupywałyby adminów bo im by kasy nie starczało

A sieć by miała dużoo kasy :D

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-11, 14:27   

CyCq napisał/a:
nie można robić selekcji, gdy kandydatów jest jak jabłek w zimie

Ale nie mozna brac kogo popadnie :)

PaNn napisał/a:
Proponował bym admina za 23.89

Nie przejdzie - pamietaj, ze fakt jest taki iz nabywajac admina dostajemy pewne przywileje ale ... rowniez w ch.. obowiazkow. Nie mozna coraz to wiecej placic za to, iz mamy obowiazki i duzo roboty :)

Ponadto z 10 na 24 zl ?? A kto zaplaci ? Temat o oplacie domeny swieci pustkami a wystarczylyby smieszne SMSki za 3,66 aby wspomoc serwer. A chcecie zwiekszac koszt adma o 14 zl ?? :)

Przy okazji - http://cs-serwery.pl/foru...50ff3f127#65165 < dorzuccie cos :)

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-01-11, 14:32   

To może admina za 30zł przez krótki okres czasu a później za darmo hmmm ?! jest taki serwer.

Jeśli jakiś admin pisze że:
nie ma czasu tracić na nagrywanie demka to niech jak najszybciej zrezygnuje z niego
tak samo jak banowanie bez dowodów bo ja widze na esp, Większość adminów nie ma pojęcia o lepszej grze, o skillu graczy i tzw. farcie dlatego banują z powodem wh/aim.
MAJĄ BYĆ DOWODY!!

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-11, 14:59   

MientowyTSW napisał/a:
nie ma czasu tracić na nagrywanie demka to niech jak najszybciej zrezygnuje z niego

3 czitow na serwie, Ty nagrywasz jednego lub czekasz na dobry moment do SSow ... siedzac na spekcie (zero przypalu :P ). Czity glupie nie sa i albo wylacza haxy albo wychodza.

Cytat:
Większość adminów nie ma pojęcia o lepszej grze

To dawajcie flagi osobom ktore maja takie pojecie. A nie, ze admin ktory juz ma kilka serwow za soba musi jak dziecko ze wszystkiego sie tlumaczyc a i tak zostaje zakwestionowany. Dodajmy do tego brak PODSTAWOWYCH wymogow i funkcji (wymieniam ponizej) amx i mamy komplet - a tak prosto to zmienic - ale musi sie komus chciec !!!!

Chociaz ulatywilibyscie prace adminow !

- mozliwosc obserwacji obu teamow po dedzie (nie trzeba skakac na spekta i mozna lookac po dedzie umyslnym/nieumyslnym)
- amx_ss dodany do amxcommandmenu (i to nie ten co jest obecnie bo to porazka - na dodatek ukryty w 10 podmenu) tylko normalny amx_ss z wyborem nicku - wbijasz, wybierasz gracza w dobrym momencie, lapie 5 SSow i autoban

Bo nie dosyc ze wymogi Wasze sa wygorowane (50tys dowodow na szmacialego czita i trzeba sie uzerac na forum. W dodatku kazdy kazdego kwestionuje) to na dodatek admin to "sciera" - byle gowniarz bluzga i napina sie a Wy ? Jeszcze wsiadacie na adminow.

I na koniec - brak wymogu pakowania SSow w RAR i unbany po okazaniu SSow w PNG na imageshack to poprostu zenada - a udowodnilem Wam wiele razy iz to jest jedna z metod walki z dziadostwem czitem nazywanym - ale groche o sciane

Wiec zastanowcie sie troche - bo postepujac tak, jak postepujecie - nie bedziecie mieli zgranej grupy adminow. A chyba lepiej byloby gdyby panowal porzadek i zgodnosc a nie ciagle klotnie

Pomyslcie bo serwer ma przyszlosc i chetnie bym tutaj zostal ale nie bede tracil czasu na serwer gdzie admin ma ciagle utrudniana robote ...

Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-01-11, 15:01, w całości zmieniany 1 raz  

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-01-11, 16:39   

Zgrana grupa adminów była i pewnie starzy dobrze o tym wiedzą, niestety guzik się robiło dalej i niektórzy odeszli niektórzy tylko grają kilka wróciło i sprawuje władze.

Screeny jak wiesz gówno dają już więc nie ma sensu zmieniać pluginu, będzie może amxbans + banneo co ułatwi banowanie.
Co do 3 czitów na raz..... rzadkość na serwerach gdzie admini są (nie mówie tu o FFA2,4fun, FFA3 bo tam to jest paranoja)
postaram się o hltv nie tylko na TP ale też na inne serwery ułatwi prace.

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-11, 16:49   

MientowyTSW napisał/a:
Screeny jak wiesz gówno dają już więc nie ma sensu zmieniać pluginu

Na podstawie SSa mozna zlapac kogos na czitowaniu ale nie zawsze sa wiarygodnym dowodem czystosci

Jednak mi nie chodzi o sam plugin tylko dodanie go do amxmodmenu - wtedy nie trzeba wklepywac komendy tylko z menu amxmenu wybieramy playera i leca SSki + ban :)

Co do amxbans + banneo - GIT

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-01-11, 17:00   

wpisanie komendy dla sprawnych graczy jest szybsze niz włączenie amx-a i odnalezienie pluginu.

Screeny dla ogarnietych czitów nie stwarzają problemu (anty ss) jak dla mnie to co piszesz nie ma sensu, chwile spedzenie na spect nie zaszkodzi, kiedyś się siedziało nawet godzina na spect bo kazdy prosił o sprawdzenie tego tamtego itd. i nie było problemu, ale Wam się nie chce, dajcie pluginy najlepiej od razu za celowanie w model od razu banował.....

zamykam temat

Cytat:

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi