Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2010-02-15, 20:05 Zapisy do ligi.
Witam, otóż zostałem wytypowany przez Dara do wybrania składu reprezentującego naszą sieć serwerów. Muszę wybrać najlepszą dziesiątke, która będzie reprezentować cs-serwery.pl. Wybór łatwy nie będzie... i na turnieju także łatwo nie będzie, a więc zapraszam chętnych do zapisywania się w tym temacie! Kto czuje się na siłach proszę o zgłoszenie. Oczywiście to będzie liga steam.
Wzór zgłoszenia:
Nick: Papej
Micro: Tak
SteamID: STEAM_0:1:27092662
TS2: Tak
Zapraszam.
Zapisy trwają do środy, tj. 17.02.2010 godz. 17.30
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
CSI brawo a czytanie ze zrozumieniem? Jakbyś nie zauważył to jeszcze BOss takie coś napisał, ale tylko my dostaliśmy bo jesteśmy z HeadInjury.
Sprawiedliwość leży.
Zauważ kiedy tamtego warna dostałem od Beer'a jak wróciłem z Danii napisałem temat bo miałem bana, a wcześniej nie było mowy o regulaminie wszyscy pisali jak chcieli dlatego nie spodziewałem się że nagle wprowadziliście wzór.
+ żebyś tak na siebie i innych patrzył w niektórych tematach, gdzie w poście stawiają tylko "buzke" albo jeden wyraz.