Wysłany: 2011-02-08, 19:52 www.cs-serwery.pl . Przełość ? Na to wygląda!
Witam nie będę pisał tego wszystkiego w osobnych działach.
Nie wiem czy nasz administrator , kolega , przyjaciel , założyciel zdaję sobie sprawę z tego , że o www.cs-serwery.pl nie mówi się już 'najlepsza serwerownia' , 'lepsza serwerownia' , 'serwerownia której warto poświęcić uwagę'. Co lepsze o tym się już w ogóle nie mówi 'serwerownia'.
Ludzie zaczynają uciekać tu i tam nie będę tutaj podawał nazw serwera gdyż nie chcę dostać kolejnego warna.
Zacznijmy od tego.
Wiecie wszyscy co to jest szczerość ? Myślę że wiecie jednak jeśli nie , proszę :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szczero%C5%9B%C4%87
Każdy kto doda odpowiedź do niniejszego tematu będzie proszony o dopisanie jednego przymiotnika co do Malitka.
Gdyż , ludzię się albo Ciebie boją albo po prostu tego nie widzą.
ZAUWAŻ , ŻE SĄ LUDZIE KTÓRZY SĄ GOTOWI CI POMOC!
Chodzi mi tu konkretnie o MientowegoTSW znanego nam jako ProBa.
Co do jego :
• ma czas (obecnie ma jakąś obrone , ale przecież ona nie trwa wiecznie)
• ma odpowiednie umiejętności oraz wiedzę na temat ftp , pluginów etc. etc.
• jest osobną odpowiedzialną
I tutaj nachodzi się pytanie : Co z tego !? Co z tego!?
Jeżeli nawet chłopak się nie może wykazać pytamy się go kiedy będą nowe pluginy , mapy na tp. Odpowiedź : Pytanie kieruj do Malitka , Pytać się Malitka ja nie wiem , Nie mam na ten temat informacjii pytać się Malitka.
Tutaj cel mojego tematu , chciałbym ażeby ProBa otrzymał HASLO DO FTP!!!!!!!!
(przynajmniej serwera TP)
Myślę ,że on jak nikt inny tutaj na to zasłużony. Może nie znam go tak dobrze i doskonale , że mogę mówić o nim co mi się podoba , ale mogę przyrzec , że gdyby on miał hasło do ftp po pierwsze (mówię tutaj do graczy TP) :
1) Więcej map
2) Różnorodne pluginy
3) Rash byłby dopracowany a także czas kupowania broni etc. etc.
W takim razie przeprowadzam małą , anonimową ankiete
Czy chciałbyś/chciałabyś aby ProBa otrzymał hasło do FTP?
mój głos nic tu nie da, bo jestem tu nowy i próbuje coś ogarnąć na bf2 nie długo nikt tam nie bd grał bo bardzo dużo czitów dlatego złożyłem już podanie o admin i bardzo chce do was dołączyć i wam pomóc jak na razie na bf2 :) a nawiązując do postu jak tak mówisz ze ta osoba taka ogarnięta i ogarnie TP to jestem za żeby dostała te hasło :)
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-02-08, 20:26 Re: www.cs-serwery.pl . Przełość ? Na to wygląda!
R4d3k!? napisał/a:
wydaje mi sie ze kazdy H@ powinien miec dostep do kazdego serwera FTP, wiec jestem ZA
Niby powinien, ale Proba H@ uzyskał w zasadzie niedawno.
Cyb3rshot napisał/a:
Tutaj cel mojego tematu , chciałbym ażeby ProBa otrzymał HASLO DO FTP!!!!!!!!
Tak. To zdecydowanie dobry pomysł, ale.. No właśnie ALE. Wszyscy teraz będą dowali swoje głosy i super crazy odpowiedzi typu: "Proba? Wielkie TAK!", albo "Minty musi mieć FTP, on tu wszystko zmieni!". Niby wszystko okej, ale pomyślmy trochę logiczniej. Chłop ma 23 lata, pytał go ktoś o zdanie czy chce mieć w ogóle dostęp do FTP i męczyć się z pluginami, które bądź co bądź pochłaniają wiele czasu? No nie, nikt się nie zapytał. Przecież on też ma swoje życie i nie możemy ładować mu się na głowę tego typu tematami. Jeśli będzie chciał FTP i ogarnąć wszystko powolutku to sam się po nie zgłosi.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Nikt chyba nie dałby hasła do ftp innej osobe gdyż tym samym stajesz się na równi z drugą osobą ,która ma to hasło , a główny boss musi być :).Nie uważam oczywiście ,że mientowy nie zasługuje! zasługuje na to w pełni i jestem za tym pomysłem ,ale jest to moim zdaniem nie możliwe :).. a po drugie ,patrząc ile pracy ma główny h@ z różnorodnymi propozycjami ,sprawami serwów z adminami itp. to proba by moim zdaniem nie wyrobił ,no chyba ,że Malitek by trochę częściej ( ) niż wówczas tu zaglądał.Serwerownia po takich rekonstrukcjach zmieniłaby się na naprawdę wyjebistą
..ale wróćmy do rzeczywistości to tylko takie gdybanie..
aha i Cyber skończ mówić o szczerości ... bo się poniżasz
Myślisz , że się nie zgłaszał ? Pisał mi kiedyś, że nie dostał jeszcze hasła do FTP. Jeżeli nawet poświęcają wiele czasu , a to prawda to co 2 głowy to nie 1. Myślę , że szybciej byłoby Malitkowani poprawiać FFA , ProBie TP. Chociaż , żeby dostał ftp do TP , bo tam najwięcej zamieszania , pluginy , mapy itd. itd.
PS: Zapomniałem dopisać jednej rzeczy ile osób czeka na admina ? Pełno których na tekst 'Witam chciałbym zakupić admina' nie uzyskało odpowiedzi , ProBa mógłby śmiało dodawać administratorów co by spowodowało mniejsze obciążenie Malitka.
Odrzuca mnie to ze to cyber napisał bo to lekka porazka ;p
Life Style, myslisz o zdaniu proby, tak, okey ale to jest jak np. (glupi przyklad) z papierzem.. Jest kandydat, zostaje wybrany i wtedy ma czas na podjecie decyzji czy chce przyjac to stanowisko... Uwazam ze proba zostajac H@ podjol sie juz opieki Centrala i teraz jesli zostalby wybrany aby otrzymac ftp to mialby glos decutujacy czy chce je przyjac. ALE jedno wielkie ALE .. MALITEK, siedzi on teraz przed kompem i smieje sie z kazdego po koleii, mysli o nas jako o dzieciach cs'a i noł lajfach.. Olewa to sobie, taka prawda ;/ Watpie ze szanowny pan malitek bedzie chcial dac Probie jakaś wladze nad serwerami i uwazam ze to wszystko jest daremne ale podpisuje sie pod tym i tez jestem za tym zeby dac jakas wladze mientowemu.
a ty CyberKid hmm tylko podudzasz temat i moze jest on efektowny ale nie masz zielonego pojecia co i jak.. pieprzysz o TP? akurat tam zmiany sa najmniej potrzebne bo NOWE MAPY? to ja mowie WTF? nowe? tam trzeba usunac i tylko te esl pozostawic.. Inne serwery to jest naprawde robota.. 4fun- straszne wyzwanie akuralnie, FFA (Przypominam mial to byc classic) - zmienic na classic i popracowac, FFA2- zmieniony mial byc na FFA.. sa to najmniejsze przyklady niemowiac o diablo itp.. Zapomni o TP bo tam jest dobrze, conajmniej poprawnie.
Dlaczego miałby się wyśmiewać? Ludzie chcą dobrze dla tej sieci. Ja np nie wyobrażam sobie aby przenieść się w tym momencie na inną. Oferują pomoc, jest dużo zgłoszeń na objęcia stanowisk Admina. Malitek to ogarnięty gość, przyjmie pomoc.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
W 10 dni naprawde sporo dowiedziałeś się o serwerowni...
Lecz nie widziałem Cię na TP wszedłbyś a zobaczyłbyś CHAOS , gdyby w nazwie nie było Central Shot [TP] Pomyślałbym, że na jakimś 4funie gram : )
Ja tu czekam najbardziej na 2 posty
MientowegoTSW oraz Malitka.
Takie tematy nie mają sensu i osoby (zwłaszcza Ty) nie powinny się na ten temat wypowiadać. Pierdolisz rzeczy o których nie masz bladego pojęcia, skąd do c*u*a wiesz jaki ja ogarnięty jestem ?! uświadomię Ci nie jestem, próbowałem coś pomóc ale to tak jak w związku trzeba dwojga, ja teraz nie mam czasu w ogóle na zajmowanie się takimi sprawami, mam "jakąś" obronę przed sobą i masz racje wiecznie nie trwa, ale jeszcze przy pomyślnych wiatrach jeszcze miesiąc minimum. Malitek widzi co się dzieje, on sam wie co robić i jak, ja kilka rzeczy dałem, powiedziałem co i jak, jak ja to widze reszta stoi po jego stronie.
edit1: a kim Ty jesteś że czekasz na coś tu, ciesz się że grasz bo każdy sobie wyrobił o Tobie zdanie.
edit2: co to za porównanie h@ do Papieża ?! zbastujcie trochę....
edit3: to nie jest mała cegiełka do wymiany, bo tak było rok temu, teraz jest wszystko do przebudowy zmiany i z kazdym nastepnym dniem co raz wiecej. Bartek ma mało czasu (chociaz mam swoje zdanie) i ja tym bardziej zresztą pisałem o tym wyżej.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-02-08, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Z jednej strony macie racje - jesli nie moze Malitek zrobic porzadku - niech zleci komus innemu
Generalnie sprawdzenie konfiguracji amx serwerow nie jest czyms nadludzkim (sprawdzenie i usuniecie niepotrzebnych pluginow lub te ktore obciazaja zbytnio serwer - ew. zastapic innym pluginem)
Ba!
Znalezc nawet kilku adminow ktorzy sie na tym znaja i sa zaufani - niech kazdy zajmie sie 1 serwem i go dopiesci (poswieci 1 dzionek i smiga jak ta lala)
Obsluga FTP jest rzecza prosta i banalna jak kopiowanie plikow z/do folderu. Zarzadzanie pluginami i cvarami do nich - trudniejsze, ale latwe do opanowania. Modowanie ?? Wymagana podstawa lub chociaz znajomosc jakiegos j. programowania wysokiego poziomu (C++, VB) - choc tez mozna zrobic to intuicyjnie bez znajomosci w/w
Ale komus musi sie chciec i musi miec na to czas ...
Czy to wiele ??
Zebrac osoby ktore sie na tym znaja i nie "biegaja" po amxie "z opaska na oczach", wziasc ich na konferencje, dogadac sie, omowic szczegoly i jaki final ?? Polepszenie jakosci i stabilnosci serwera. Poprawienie wizerunku serwera
Na koniec "przeleciec" bazy mySQL czy nie ma starych niepotrzebnych kluczy i ew. wyczyscic bazy (jednak tutaj mysle, iz Malitek nie zdecydowalby sie udostepnic komus bazy ... )
Mowicie ProBa ?? Nie mam duzego stazu na tym serwie ale jakos gosc wydaje mi sie ogarniety - wiec w czym problem ??
Jesli zaszlaby potrzeba ?? Ja sam moglbym pomoc jesli zaszlaby potrzeba ale ... czarnowidztwo mnie naszlo w tym momencie, odnosnie tej kwestii. Potrzeba jakiegos impulsu aby dac do myslenia Malitkowi - i zeby to nie byl poczatek konca serwera. W sumie duze slowa, ale wiele dobrych sieci serwerow padly w podobny sposob
Czy to ProBa, czy ktos inny - jestem za tym aby ktos wkoncu zajal sie serwerem i strzelil mu adrenalinke prosto w serducho !!
A jesli potrzebna bylaby fachowa pomoc - sluze ...
To tyle - a teraz czekamy ... oby nie na zamkniecie tematu
Pozdro
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
siostra EnErGy
Wiek: 17 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 68 Skąd: Okolice Rzeszowa ^^
Wysłany: 2011-02-08, 21:40
Ludzie Ogar !. Jeśli będzie chciał to i sam Malitek tu ogarnie. Może ma chłopak dużo na głowie? To nie jak niektórzy z Was (nie wymienie) ONLY GAME! Jest też życie i też trzeba je ogarnąć. Jak przyjdzie czas to i serwery będą ogarniętę, a was miesiąc czy dwa nie zbawią. Idźcie co niektórzy pozjeżdżać na nartach czy na czym tam chcecie, a nie Przed PC tylko siedzicie.
Tyle z mojej strony.
_________________ "Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość."
Chodzi o porzadne zajecie sie serwerami oraz dogladanie i monitorowanie go na biezaco - kazdy problem usterke czy cokolwiek gdy wyjdzie w praniu - niwelowac
I nikt tutaj nie prosi o cos nadzwyczajnego - tak jest na kazdym powaznym serwerze - to i tutaj powinno rowniez tak byc
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !