Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: MientowyTSW
2011-02-08, 22:46
www.cs-serwery.pl . Przełość ? Na to wygląda!

Czy chciałbyś/chciałabyś aby ProBa otrzymał hasło do FTP?
Tak
100%
 100%  [ 10 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 10
Wszystkich Głosów: 10

Autor Wiadomość
Cyb3rshot 
NexnatioN

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 19:52   www.cs-serwery.pl . Przełość ? Na to wygląda!

Witam nie będę pisał tego wszystkiego w osobnych działach.
Nie wiem czy nasz administrator , kolega , przyjaciel , założyciel zdaję sobie sprawę z tego , że o www.cs-serwery.pl nie mówi się już 'najlepsza serwerownia' , 'lepsza serwerownia' , 'serwerownia której warto poświęcić uwagę'. Co lepsze o tym się już w ogóle nie mówi 'serwerownia'.
Ludzie zaczynają uciekać tu i tam nie będę tutaj podawał nazw serwera gdyż nie chcę dostać kolejnego warna.
Zacznijmy od tego.
Wiecie wszyscy co to jest szczerość ? Myślę że wiecie jednak jeśli nie , proszę :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szczero%C5%9B%C4%87
Każdy kto doda odpowiedź do niniejszego tematu będzie proszony o dopisanie jednego przymiotnika co do Malitka.
Gdyż , ludzię się albo Ciebie boją albo po prostu tego nie widzą.

ZAUWAŻ , ŻE SĄ LUDZIE KTÓRZY SĄ GOTOWI CI POMOC!

Chodzi mi tu konkretnie o MientowegoTSW znanego nam jako ProBa.
Co do jego :
• ma czas (obecnie ma jakąś obrone , ale przecież ona nie trwa wiecznie)
• ma odpowiednie umiejętności oraz wiedzę na temat ftp , pluginów etc. etc.
• jest osobną odpowiedzialną
I tutaj nachodzi się pytanie : Co z tego !? Co z tego!?
Jeżeli nawet chłopak się nie może wykazać pytamy się go kiedy będą nowe pluginy , mapy na tp. Odpowiedź : Pytanie kieruj do Malitka , Pytać się Malitka ja nie wiem , Nie mam na ten temat informacjii pytać się Malitka.

Tutaj cel mojego tematu , chciałbym ażeby ProBa otrzymał HASLO DO FTP!!!!!!!!

(przynajmniej serwera TP)
Myślę ,że on jak nikt inny tutaj na to zasłużony. Może nie znam go tak dobrze i doskonale , że mogę mówić o nim co mi się podoba , ale mogę przyrzec , że gdyby on miał hasło do ftp po pierwsze (mówię tutaj do graczy TP) :
1) Więcej map
2) Różnorodne pluginy
3) Rash byłby dopracowany a także czas kupowania broni etc. etc.

W takim razie przeprowadzam małą , anonimową ankiete
Czy chciałbyś/chciałabyś aby ProBa otrzymał hasło do FTP?

kolejorz93 
Lechita :)

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 20:03   

mój głos nic tu nie da, bo jestem tu nowy i próbuje coś ogarnąć na bf2 nie długo nikt tam nie bd grał bo bardzo dużo czitów dlatego złożyłem już podanie o admin i bardzo chce do was dołączyć i wam pomóc jak na razie na bf2 :) a nawiązując do postu jak tak mówisz ze ta osoba taka ogarnięta i ogarnie TP to jestem za żeby dostała te hasło :)

R4d3k!? 
Ja Tu Tylko Sprzątam

Wysłany: 2011-02-08, 20:07   

wydaje mi sie ze kazdy H@ powinien miec dostep do kazdego serwera FTP, wiec jestem ZA

Life*Style? 
Wracaj...

Wysłany: 2011-02-08, 20:26   Re: www.cs-serwery.pl . Przełość ? Na to wygląda!

R4d3k!? napisał/a:
wydaje mi sie ze kazdy H@ powinien miec dostep do kazdego serwera FTP, wiec jestem ZA

Niby powinien, ale Proba H@ uzyskał w zasadzie niedawno.

Cyb3rshot napisał/a:

Tutaj cel mojego tematu , chciałbym ażeby ProBa otrzymał HASLO DO FTP!!!!!!!!

Tak. To zdecydowanie dobry pomysł, ale.. No właśnie ALE. Wszyscy teraz będą dowali swoje głosy i super crazy odpowiedzi typu: "Proba? Wielkie TAK!", albo "Minty musi mieć FTP, on tu wszystko zmieni!". Niby wszystko okej, ale pomyślmy trochę logiczniej. Chłop ma 23 lata, pytał go ktoś o zdanie czy chce mieć w ogóle dostęp do FTP i męczyć się z pluginami, które bądź co bądź pochłaniają wiele czasu? No nie, nikt się nie zapytał. Przecież on też ma swoje życie i nie możemy ładować mu się na głowę tego typu tematami. Jeśli będzie chciał FTP i ogarnąć wszystko powolutku to sam się po nie zgłosi.

Dyksa15 
Go and get it, baby!

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 20:29   

gdybać można ,ale tylko!

Nikt chyba nie dałby hasła do ftp innej osobe gdyż tym samym stajesz się na równi z drugą osobą ,która ma to hasło , a główny boss musi być :).Nie uważam oczywiście ,że mientowy nie zasługuje! zasługuje na to w pełni i jestem za tym pomysłem ,ale jest to moim zdaniem nie możliwe :).. a po drugie ,patrząc ile pracy ma główny h@ z różnorodnymi propozycjami ,sprawami serwów z adminami itp. to proba by moim zdaniem nie wyrobił ,no chyba ,że Malitek by trochę częściej ( :mrgreen: ) niż wówczas tu zaglądał.Serwerownia po takich rekonstrukcjach zmieniłaby się na naprawdę wyjebistą :mrgreen:

..ale wróćmy do rzeczywistości to tylko takie gdybanie..

aha i Cyber skończ mówić o szczerości ... bo się poniżasz

<3

Cyb3rshot 
NexnatioN

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 20:32   

Myślisz , że się nie zgłaszał ? Pisał mi kiedyś, że nie dostał jeszcze hasła do FTP. Jeżeli nawet poświęcają wiele czasu , a to prawda to co 2 głowy to nie 1. Myślę , że szybciej byłoby Malitkowani poprawiać FFA , ProBie TP. Chociaż , żeby dostał ftp do TP , bo tam najwięcej zamieszania , pluginy , mapy itd. itd.

PS: Zapomniałem dopisać jednej rzeczy ile osób czeka na admina ? Pełno których na tekst 'Witam chciałbym zakupić admina' nie uzyskało odpowiedzi , ProBa mógłby śmiało dodawać administratorów co by spowodowało mniejsze obciążenie Malitka.

Mateusz.
ave!

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 20:50   

Odrzuca mnie to ze to cyber napisał bo to lekka porazka ;p
Life Style, myslisz o zdaniu proby, tak, okey ale to jest jak np. (glupi przyklad) z papierzem.. Jest kandydat, zostaje wybrany i wtedy ma czas na podjecie decyzji czy chce przyjac to stanowisko... Uwazam ze proba zostajac H@ podjol sie juz opieki Centrala i teraz jesli zostalby wybrany aby otrzymac ftp to mialby glos decutujacy czy chce je przyjac. ALE jedno wielkie ALE .. MALITEK, siedzi on teraz przed kompem i smieje sie z kazdego po koleii, mysli o nas jako o dzieciach cs'a i noł lajfach.. Olewa to sobie, taka prawda ;/ Watpie ze szanowny pan malitek bedzie chcial dac Probie jakaś wladze nad serwerami i uwazam ze to wszystko jest daremne ale podpisuje sie pod tym i tez jestem za tym zeby dac jakas wladze mientowemu.
a ty CyberKid hmm tylko podudzasz temat i moze jest on efektowny ale nie masz zielonego pojecia co i jak.. pieprzysz o TP? akurat tam zmiany sa najmniej potrzebne bo NOWE MAPY? to ja mowie WTF? nowe? tam trzeba usunac i tylko te esl pozostawic.. Inne serwery to jest naprawde robota.. 4fun- straszne wyzwanie akuralnie, FFA (Przypominam mial to byc classic) - zmienic na classic i popracowac, FFA2- zmieniony mial byc na FFA.. sa to najmniejsze przyklady niemowiac o diablo itp.. Zapomni o TP bo tam jest dobrze, conajmniej poprawnie.

-

-

YCRBYCH 
IseeMoreIfYouThink.

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 20:57   

Dlaczego miałby się wyśmiewać? Ludzie chcą dobrze dla tej sieci. Ja np nie wyobrażam sobie aby przenieść się w tym momencie na inną. Oferują pomoc, jest dużo zgłoszeń na objęcia stanowisk Admina. Malitek to ogarnięty gość, przyjmie pomoc.
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.

Cyb3rshot 
NexnatioN

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 21:00   

Cytat:

W 10 dni naprawde sporo dowiedziałeś się o serwerowni...
Lecz nie widziałem Cię na TP wszedłbyś a zobaczyłbyś CHAOS , gdyby w nazwie nie było Central Shot [TP] Pomyślałbym, że na jakimś 4funie gram : )

Ja tu czekam najbardziej na 2 posty
MientowegoTSW oraz Malitka.

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-02-08, 21:12   

Takie tematy nie mają sensu i osoby (zwłaszcza Ty) nie powinny się na ten temat wypowiadać. Pierdolisz rzeczy o których nie masz bladego pojęcia, skąd do c*u*a wiesz jaki ja ogarnięty jestem ?! uświadomię Ci nie jestem, próbowałem coś pomóc ale to tak jak w związku trzeba dwojga, ja teraz nie mam czasu w ogóle na zajmowanie się takimi sprawami, mam "jakąś" obronę przed sobą i masz racje wiecznie nie trwa, ale jeszcze przy pomyślnych wiatrach jeszcze miesiąc minimum. Malitek widzi co się dzieje, on sam wie co robić i jak, ja kilka rzeczy dałem, powiedziałem co i jak, jak ja to widze reszta stoi po jego stronie.

edit1: a kim Ty jesteś że czekasz na coś tu, ciesz się że grasz bo każdy sobie wyrobił o Tobie zdanie.

edit2: co to za porównanie h@ do Papieża ?! zbastujcie trochę.... :roll:

edit3: to nie jest mała cegiełka do wymiany, bo tak było rok temu, teraz jest wszystko do przebudowy zmiany i z kazdym nastepnym dniem co raz wiecej. Bartek ma mało czasu (chociaz mam swoje zdanie) i ja tym bardziej zresztą pisałem o tym wyżej.

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-02-08, 21:15, w całości zmieniany 1 raz  

YCRBYCH 
IseeMoreIfYouThink.

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 21:15   

Polać za posta wyżej :mrgreen:
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 21:19   

hmmm

Z jednej strony macie racje - jesli nie moze Malitek zrobic porzadku - niech zleci komus innemu

Generalnie sprawdzenie konfiguracji amx serwerow nie jest czyms nadludzkim (sprawdzenie i usuniecie niepotrzebnych pluginow lub te ktore obciazaja zbytnio serwer - ew. zastapic innym pluginem)

Ba!

Znalezc nawet kilku adminow ktorzy sie na tym znaja i sa zaufani - niech kazdy zajmie sie 1 serwem i go dopiesci (poswieci 1 dzionek i smiga jak ta lala)

Obsluga FTP jest rzecza prosta i banalna jak kopiowanie plikow z/do folderu. Zarzadzanie pluginami i cvarami do nich - trudniejsze, ale latwe do opanowania. Modowanie ?? Wymagana podstawa lub chociaz znajomosc jakiegos j. programowania wysokiego poziomu (C++, VB) - choc tez mozna zrobic to intuicyjnie bez znajomosci w/w

Ale komus musi sie chciec i musi miec na to czas ...

Czy to wiele ??

Zebrac osoby ktore sie na tym znaja i nie "biegaja" po amxie "z opaska na oczach", wziasc ich na konferencje, dogadac sie, omowic szczegoly i jaki final ?? Polepszenie jakosci i stabilnosci serwera. Poprawienie wizerunku serwera

Na koniec "przeleciec" bazy mySQL czy nie ma starych niepotrzebnych kluczy i ew. wyczyscic bazy (jednak tutaj mysle, iz Malitek nie zdecydowalby sie udostepnic komus bazy ... )

Mowicie ProBa ?? Nie mam duzego stazu na tym serwie ale jakos gosc wydaje mi sie ogarniety - wiec w czym problem ??

Jesli zaszlaby potrzeba ?? Ja sam moglbym pomoc jesli zaszlaby potrzeba ale ... czarnowidztwo mnie naszlo w tym momencie, odnosnie tej kwestii. Potrzeba jakiegos impulsu aby dac do myslenia Malitkowi - i zeby to nie byl poczatek konca serwera. W sumie duze slowa, ale wiele dobrych sieci serwerow padly w podobny sposob

Czy to ProBa, czy ktos inny - jestem za tym aby ktos wkoncu zajal sie serwerem i strzelil mu adrenalinke prosto w serducho !!

A jesli potrzebna bylaby fachowa pomoc - sluze ...

To tyle - a teraz czekamy ... oby nie na zamkniecie tematu

Pozdro

siostra EnErGy 

Wysłany: 2011-02-08, 21:40   

Ludzie Ogar !. Jeśli będzie chciał to i sam Malitek tu ogarnie. Może ma chłopak dużo na głowie? To nie jak niektórzy z Was (nie wymienie) ONLY GAME! Jest też życie i też trzeba je ogarnąć. Jak przyjdzie czas to i serwery będą ogarniętę, a was miesiąc czy dwa nie zbawią. Idźcie co niektórzy pozjeżdżać na nartach czy na czym tam chcecie, a nie Przed PC tylko siedzicie.
Tyle z mojej strony.

- Ernest Raupach

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 21:43   

siostra EnErGy napisał/a:
a was miesiąc czy dwa nie zbawią

i tak co dwa miesiace :mrgreen:

Rozumiesz sens tego o co gracze prosza ??

Chodzi o porzadne zajecie sie serwerami oraz dogladanie i monitorowanie go na biezaco - kazdy problem usterke czy cokolwiek gdy wyjdzie w praniu - niwelowac

:roll:

I nikt tutaj nie prosi o cos nadzwyczajnego - tak jest na kazdym powaznym serwerze - to i tutaj powinno rowniez tak byc

Dyksa15 
Go and get it, baby!

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-08, 21:44   

siostra EnErGy napisał/a:
a was miesiąc czy dwa nie zbawią.

w tym problem ,że za miesiąc albo dwa będzie kolejny miesiąc albo dwa i tak w kółko.a tak apropo to Malitek bardzo często jest online na forum :)

w 100 % popieram Rockforda!

<3

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi