_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
2. # Mecze
(...)jeśli termin nie odpowiada graczą mogą uzgodnić między sobą aby przesunąć mecz [u]na wcześniejszą godzinę[/u] tak aby nie opóźniać ciągłości turnieju.
Takie pytanie następną runde gram znowu z Euro? Tak jak w poprzednim turnieju co Płomień organizował też w 2 rundzie grałem z Euro.... Czy będzie znowu losowane kto z kim gra między zwycięzcami 1 rundy..
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-07-03, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Chiałem zgłosic wynik. Mój mecz miał się odbyć o godz. 20 lecz napisałem do Acme czy gramy o tej godz. A on mi pisze że niema serwa. Więc ja zaproponowałem że zagramy na moim. Było hltv all gotowe a ten przez 5 min wbic na serwa niemoze. Wydawało mi się to dziwne bo coś kombinował bo ja jak na Steamie i NS wchodziłem normalnie. Trudno. Wziołem serwer testowy na gamesolu zrobiłem go i mielismy grac na 2 serwie. Acme wbil bez problemu było 2:1 dla mnie lecz albo mial laga albo cos i wyszedl. Pisze mi na gg że gramy jeszcze raz. To weszlismy znowu i po 1 rundzie znowu go niema. Pisał coś że komp mu nawala ale to nie mój problem mógł się niezgłaszać. Niechce być hamski ale ja chciałem przełożenia terminu to się niezgadzał więc jakoś skombinowałem czas a ten to olewa/badz problemy sprzętowe.
Jak chcecie wpiszcie mi w/o
P.S Chcecie serwa zgłoście sie do mnie spokojnie udustępnie. CSi/Proba napiszcie tylko.