Od dnia dzisiejszego trwają zapisy na turniej.Zapisać może się każdy.
Jednak jest ograniczona ilość miejsc. Mogą zapisać się tylko 23 osoby. 24 jestem ja :P. Zapisy można składać w odpowiedziach. Trzeba napisać "zgłaszam się" . Po zgromadzeniu 24 chętnych nastąpi losowanie grup. Grupy będą 4 osobowe i mecze będą toczone każdy z każdym. MR 15. Godziny ustalacie sami lecz ja musze wiedzieć również kiedy planujecie swój mecz.
1.Godz. meczów ustalacie sami ale musicie mnie o tym poimformować.
2.Gramy mapy tylko te co podałem.
3.Każdy gracz wybiera dla siebie jedną mape.
4.Każdy gracz w czasie pojedynku musi zrobic 4 ss. po każdej 15 rundowej częśći meczu.
5.SS dajecie mi.
6.Serwer daje ja więc ip będe podawał na gg.
7.Wszystkie ustawienia są ESL. Serwera jak i gracza.
7.Moje gg 199463 :)
8.Powodzenia i sory za błędy.
Ustawienia Gracza
Następujące wartości muszą być zastosowane w configu gracza:
Wiesz niemuisz grac. Jest coś dla każdego. Jeden jest dobry na awp a np inny na zwykle wiec bedzie lepiej. bardziej wyrównane. Zreszta jak sie niezapisujesz to sie niewypowiadaj bo spam robisz
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.