A nie lepiej zagrać 5 na 5. Bo co to za gra 1 na 1 np na aztecu przecież to duża mapa i bez sensu jest tak biegać po całej mapie i szukac jednego typka .Śmiać mi się chce ,ciekawe jak wy będziecie grac na takich dużych mapach 1 na 1 hahahah
A nie lepiej zagrać 5 na 5. Bo co to za gra 1 na 1 np na aztecu przecież to duża mapa i bez sensu jest tak biegać po całej mapie i szukac jednego typka .Śmiać mi się chce ,ciekawe jak wy będziecie grac na takich dużych mapach 1 na 1 hahahah
Słuchaj . a mógłbyś się udzielać na swoim serwerze 4fun. Co cie to intresuje? Nie ty będziesz biegał.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-01-28, 13:07
Plomien. napisał/a:
W ostatnim poscie widać że ktoś wkońcu to docenił a nie tylko krytyka. I jestem pełen podziwu i szacunku dla CSI który sam chce mi pomóc. Blondas zagramy jeszcze raz bo sie niechce kłócić ale Ciekawe jak bys ty wygrał.
thx staram Ci sie pomoc dlatego ze wiem ze masz tez wlasne zycie i nie masz czasu na kazdy mecz
Ale smuty odwalasz <hahaha> !!!!
Rację ma BlondaZZ, który wg. zasad ESL MOŻE ŻĄDAĆ POWTÓRKI !
Wy każdy mecz(CSI, Plomien) obserwujecie ;OO?
Ja robię inaczej :)
Zapraszam przeciwnika na mój serwer, gramy, robię screeny jak na ESL, demko mogę udostępnić i tyle...
Nie życzyłbym sobie, aby ktoś na spec. mnie oglądał...
Ja tez bym chcial powtorki bo nie mialem czasu zaagrac i Walkower...:oo ale pewnie i tak sie nie zgodza...
Blondas dostał dziś szanse nie wykorzystał ping 600. Mnie to nieobchodzi bo ja sie zawsze dostosowywyjue. Qu chcesz pwotórki NIE. Pisałem do ciebie pare razy i niemasz czasu. I będe czekał na Ciebie tylko nie.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-01-28, 16:31
Dandy napisał/a:
Wy każdy mecz(CSI, Plomien) obserwujecie ;OO?
tak jestesmy na spec dlatego ze jak gra ktos kto nieposiada wlasnego serwera
np. jak grali misiaczeQ vs henry to ktos musial dawac resy na poczatku pilnowac zmiany mapy itp
jezeli ktos ma wlasny serwer to spoko gracie wtedy tylko we 2