* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-01-23, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Chce powtórki meczu z płomieniem. Z tego co wiem powinniśmy grać na 2 bsy (esl), natomiast płomień 5 sek. przed moją mapą (inferno) napisał że gramy na jednego. Całą taktyke miałem przygotowaną na 2 bs'y więc kompletnie mnie to zmyliło. A z tego zo wiem nie nie można zmieniać regulaminu i DOMAGAM sie powtórki meczu.
Ciekawe co na to płomyczek..
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
JEju ja tez mialem wiele problemow na moim sparze plomien sobie wychodzil zagralismy 15 rund plomienia niebylo to zmienilismy strony i myslelismy ze mozemy grac ,nom to gramy wygrywalem 6:2 po czym wbil Plomien i dal resy i pisze ze LIVE nom to spoko tylko pozniej przegralem bo poprostu to olalem dla mnei to torche smieszne ,ale plomien sie stara cos wykombinowac aby nie bylo tak nudno wiec wilki SZACUN dla niego.
A i jeszcze dzieki plomien ze sie zainteresowales tym czy gram bo mi sie by tego z Euro niechcialo zalatwiac, problemow do ciebie nie mam bo mi na tym 1 na 1 niezalezalo wiec nie mysl ze mam cos do ciebie tylko mowie jak bylo , ale ogolnie to Szacun...
_________________ Idzie,Idzie PODBESKIDZIE !!!
Ostatnio zmieniony przez Matzdorf 2010-01-27, 21:54, w całości zmieniany 2 razy
W ostatnim poscie widać że ktoś wkońcu to docenił a nie tylko krytyka. I jestem pełen podziwu i szacunku dla CSI który sam chce mi pomóc. Blondas zagramy jeszcze raz bo sie niechce kłócić ale Ciekawe jak bys ty wygrał.
Doceniam twoją prace płomień i to bardzo. Po prostu wydawało mi sie to troszke no fair. Ale tylko od Ciebie zależy czy bedziemy grac powtórke czy nie. Jak nie chcesz to nie, szanuje twoje zdanie
Po prostu wydawało mi sie to troszke no fair. Ale tylko od Ciebie zależy czy bedziemy grac powtórke czy nie. Jak nie chcesz to nie, szanuje twoje zdanie
Tak? teraz nie chcesz powtórki? Nie rozumie Cie. Przegrałeś pogódź się z tym. Ale dobra gramy powtórke. jutro o 14. jak nie to nie. koniec tematu