Wysłany: 2010-01-23, 15:26 Turniej 1 on 1 PARY do gry!
Postanowiłem że nie będe robił grup tylko wylosuje pary. Zwycięscy par przechodzą dalej.
Oto pary.
1.Sinan vs Dandy ------------------------------------ 25:35 Dandy przechodzi dalej
2.CyCq vs du0 -------------------------------------31 : 8 dla duO
3.F4stl0n3 vs beTon --------------------------------- w/o Beton przechodzi dalej
4.Karat vs asdasd ------------------------------------ Karat przechodzi dalej.
5.aCme vs Plomien ------------------------------------ 25:35 Plomien przechodzi dalej
6.kaftan vs ProBa ------------------------------------- 25:32 ProBa przechodzi dalej
7.dzony vs kisiel ------------------------------------- Kisiel przechodzi dalej wygral.
8.Tusia vs Blondas ------------------------------------ 24 : 36 Blondas przechodzi dalej
9.Euro vs Matzdorf ------------------------------------21:39 Euro przechodzi dalej
10.Conte vs Noah ------------------------------------- 31:19 conte przechodzi dalej
11. henry vs Quaresma -------------------------------- W/O Henry przechodzi dalej.
12.Hawk vs misiaczekQ -------------------------------- W/O misaczek przechodzi dalej
* - niewiem czy są chętni czy nie.
Wszystkich graczy prosze okontakt gg:199463 w celu ustalenia godz. meczu. Myśle że dziś już można zacząć rozgrywać mecze.
DO jutra musze miec kontakt z wszystkimi graczami w celu ustalenia godz. meczów. Jeśli do jutra do godz. 20:00 niebęde miał kontaktu od danego zawodnika nastąpi dyskfalifikacja.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
@edit CSI:rozpiska kolejnych par 2 RUNDA
Dandy---Beton ---------------------------- w/o dandy gra dalej
duO--ProBa --------------------------------ProBa gra dalej
Kisiel----Karat ---------------------------- 19:32 Karat gra dalej
Blondas---Plomien ------------------ ---- 24:36 Plomien gra dalej
Euro--Conte ---------------------------- 24:36 Conte gra dalej
henry--misaczeQ ------------------------ 31:15 Henry gra dalej
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
pary 3rundy rozlosowane !!!!!!!!!!!
ProBa---plomien 27:33 Plomien gra dalej
Dandy---Conte 26:34 Conte gra dalej
henry---Karat
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-01-23, 16:01
1.Sinan vs Dandy
2.CyCq vs du0
3.F4stl0n3 vs beTon
4.Karat vs asdasd
5.aCme vs Plomien
6.kaftan vs ProBa
7.dzony vs kisiel
8.Tusia vs Blondas
9.Euro vs Matzdorf
10.Conte vs Noah
11. henry vs loleczek *
polowa z nich przejdzie dalej zostanie 11 osob bedzie 5par i jedna osoba zostanie bez pary
Qua...mozesz byc za mnie bo sie nie zapisywalem tylko dalem sie pytalem a ten mnie zapisal,ale niech Plomien sie wypowie.Nie zebym sie bal...Fory wam daje ;p
_________________ Tusia,kiedys ja bede cierpial... :**