naucz sie czytac i pisac ze zrozumieniem ok? Piszesz o kanałach, a nagle mowisz o domku? Po drugie jak ogarniasz awp to grasz nim wszedzie, nie widze tutaj nic nadzwyczajnego.
_________________ STEAM_0:1:29921175
Ruch&Widzew!
Ostatnio zmieniony przez ^InFiniTy^ 2010-02-17, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
No tylko widzę że dla ciebie orientacja czasowa też nie istnieje... TT zawsze będzie w kanałach szybciej od CT... przynajmniej przy drabinkach ustawi się i poczeka aż CT chodzby wysunie łeb zza sciany w kanałach... odrazu pada strzal i jest ded;) wiec nic tu CT po AWP...
to ciekawe, bo jak zawsze biegne kanałami jestem szybciej od tt? bierzesz noz i zapierniczasz kanalami, zapewniam cie ze bedziesz pierwszy na tym drugim zakrecie w kanalach, gdzie spokojnie mozesz sie ustawic z AWP. Ale skonczmy ta bez sensowna dyskusje, ktora do niczego nie prowadzi.
ale jest tu napinka ja pierdziele
według mnie powinny być tarcze na mapach typu cs_xxx, bo przecież te mapy powstały, aby ct przedarło się do hostów,zreszta nieraz byly takie akcje, ze3-4 gosci kampi sie przy hostach i wtedy gowno mozna zrobic, chyba to zrozumiałe, że chyba największy ogarniacz awp moze sobie poradzic z 2 lub 3 tarczami, czasami nawet prosciej zabic goscia z tarcza(przytocze slowa ktoregos z powyzszych kolegow)niz z awp lub ak47
ja nie mam nic przeciwko temu, aby byly tarcze, zreszta tak zaglosowalem w ankiecie
macie normalnie problemy jak sa 3-4 goscim z tarcza wystarczy im tylko rzucic z 2 he i jest DEATH
ja np. umiem zabijac gosci z tarcza
cytat z wikipedii:
Tactical shield (ang. tarcza taktyczna) – $2200 dostępna tylko dla antyterrorystów, chroni przed wszelkimi pociskami. Zakazana na niektórych serwerach, ponieważ daje znaczną przewagę nad oponentami, jednak posiada kilka wad utrudniających grę z nią. Posiadacz tarczy jest nadal wrażliwy na granaty, chroni ona tylko od przodu, razem z nią można nieść tylko nóż, pistolet i granaty, a w celu skorzystania z broni należy odchylić tarczę, co jeszcze bardziej zwiększa ryzyko postrzelenia.
^^^^^^^^^^
|||||||||||||||||
wescie to sobie do serca
Ostatnio zmieniony przez [Songo] 2010-02-18, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Tarczy nie powinno byc poniewaz rowniez nie uzywa sie jej w ligach... Wypowiadam sie tu jako gracz FFA i nie interesuja mnie inne mody, ale wiem ze FFA jest najlepszym serverem na cs-serwery.pl i powinnismy utrzymac tu jakis poziom. Powiecie pewnie ze Free For All, ale przypadkowy gracz nie wie co to jest server TP, a gra wyglada tam jak na kazdym innym FFA. Wiec sadze ze na FFA i u chlopakow z FFA2 nie powinno byc tarcz...
PS. Jak ktos ma tarcze, strzelac w nogi lub w lewy gorny rog ^^
//Smoked
Ostatnio zmieniony przez PerSzIng 2010-02-18, 13:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie narkoman... jeśli tarcze zostaną wprowadzone :) Nawet Malitek nie bedzie miał prawa banować za tarcze rozumiesz ? jeśli nie to przestudiuj "rozumowanie poprzez czytanie tekstu" czyli czytanie ze zrozumieniem:)
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-19, 18:07
Cytat:
Nie narkoman... jeśli tarcze zostaną wprowadzone :) Nawet Malitek nie bedzie miał prawa banować za tarcze rozumiesz ? jeśli nie to przestudiuj "rozumowanie poprzez czytanie tekstu" czyli czytanie ze zrozumieniem:)
OMG! Co Ty z tymi tarczami? Grać normalnie nie umiesz? Fakt też jestem botem botką xd ale nie stoję tak za tymi tarczami bo chyba trzeba się normalnie nauczyć grać a nie z tarczą jak na meczu policja... wez wez ogarnij ja pitolę ludziom z mózgu robisz kisiel z tymi tarczami. Że co CT ma ciężej na mapach cs_ ? hahahahaahahahaha sorry ale to śmieszne! Nie raz jest tak np na italy lub assault militii że CT jedzie TT, proszę Cię zaoszczędź sobie te sformułowania a nie rób nam z mózgu wode!
Cytat:
Ja tu widze ze glosy są zblizone do siebie :D 14 vs 16... Robcie co chcecie itak Ci co mają admina i nie chca tarczy beda banowac i git :) np :ja ^^
Dokładnie ; ).
A i jeszcze jedno zamiast poprosić Malitka żeby dodał nowe mapy to wy się o jakąś tarcze kłócicie jak na rynku... dno.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Ostatnio zmieniony przez eSka 2010-02-19, 18:11, w całości zmieniany 3 razy
Jasne jeśli w TT są jakieś boty a w CT klasyczne ogarniacze to użyją mózgu i będą raszować na pełenej pizdzie no ale nie zawsze jest tak jak mówisz piękna tak więc ? zresztą nie panikuj bo to tylko propozycja i ankieta wynik tutaj i komentarze są zbędne malit i tak o wszystkim zdecyduje nawet gdyby była ankieta 10:0 na "tak" to malit moze sobie dać "nie" i mamy ambe;) poprostu chce urozmaicić grę a jeśli to się nie sprawdzi, jesli beda jakies bugi, problemy z tą tarczą to znów się ją doda jako zakazaną i gitara.
Jestem na NIE z tarczą to tylko boty graja Zresztą co to za frajda grania z tarcza
Jak grasz bez taczy sprawdzasz swoje umiejetnosci a z tarcza nic nie pokazujesz totalne zero. Jak ja widze goscia z tarcza to mi sie smiac chce bo skoro gra z tarcza to znaczy ze nie umie grac na jeden kontakt z przeciwnikiem wiec w dalszym ciągu jestem na NIE
Ostatnio zmieniony przez janusz_pawlowicz 2010-02-19, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
chce urozmaicić grę a jeśli to się nie sprawdzi, jesli beda jakies bugi, problemy z tą tarczą to znów się ją doda jako zakazaną i gitara.
bugi i problemy z tarcza? omfg.. Chcesz urozmaicic gre? Nowe mapki i pluginy to to czego nam trzeba... Fakt.. jak Malitek to tutaj ostatnie slowo ma wiec MALITKU WEŹ SIE WYPOWIEDZ i to zamknij w.. cholere :D
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa