Mi się wydaje że oni się boją tego że znajdzie się ktoś kto bedzie ogarniał tarcze tak ze go nawet 10 terro/ct nie zabije:) boicie się nowosci tylko rutyna i rutyna... dobry gracz powinien wyrózniac się swoją wszechstronnoscią a nie bind tylko na usp/deagla i ak/m4 + HE... nic wiecej z was się wyciągnać nie da;)
Jestem za. Tarcza wcale nie daje przywileju nieśmiertelności, tylko po prostu trzeba umieć zabić kogoś kto ma tarczę.. Tym bardziej tarcza nie jest zablokowana i jest do kupienia więc powinna być traktowana jako element ekwipunku. Mam nadzieję, że przejdzie.
Wiesz gdyby tą ankietę i całą propozycje założył Malitek to przeszła by ankieta w 100% na tak :) są dupolizusy i są ofiary;) lecz są jeszcze ludzie, którzy lubią coś nowego:) i dziękuje wszystkim za poparcie
Sinan.. przepraszam ze to mowie ale.. Na chuj krytykujesz wybor innych? Jest ankieta wiec bez placzu.. 'dupolizy' bo co? bo są na NIE? powodzenia :)
Ja sie nie boje bota co lata z tarcza.. tylko sie boje dzieci ktore dobiora sie takie poje... w 3-4 i kampia a jak sie dobrze ustawia to zanim je ubijesz to ciebie od tylu zajda.. a tak wdg mnie to dziecinada i tyle z tą tarcza. Ale.. jeszcze wpadlem na inny pomysl.. zeby oszczedzic cierpienia tym z FFA moze niech na kazdym serwie bedzie taka ankieta a wtedy na jednym bedzie zabroniona a na drugim nie.. :D Kij wi ^^ I Sidan.. prosze nie komentuj zdan innych bo kazdy ma do nich prawo.
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
w mojej obecnosci noobki z tarcza beda zbanowani. Co do militii to sie nie zgodze. Jesli ciagle ich ubijaja z awp to niech wszyscy ida kanalami tam przejda. Po drugie awp masz nie od razu. Kolejna sprawa, jak w miare ogarniasz to sprzatniesz tych kolesi z awp. Nowoscia to moga byc nowe mapy, a nie jakies bez sensowne tarcze. Tyle :)
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2010-02-15, 20:11
Narkoman kultura!!!
Sinan to samo!!!
Tarcze to złe rozwiązanie, pomyśl że 3 boty kupią tarcze na mapie cs_1337_assault i będą kampić na wieży na respie, po 1 będą zajęci kampieniem i to z tarczą ^^ po drugie jak przykładowo zabijesz tych 3 botów? Jeśli ogarną i kucną to nie masz szans ich zabić stojąc twarzą w twarz. Tarcza=Nie.
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662
Lubię tarcze
Dużo taktyk, falanga, żółw rzymski...
Co do tematu, to nie przeszkadza mi jak dwóch ct ma tarczę, ale nie więcej. Nie chcę co chwila męczyć się z płatem stali. Trochę to może urozmaici grę.
w mojej obecnosci noobki z tarcza beda zbanowani. Co do militii to sie nie zgodze. Jesli ciagle ich ubijaja z awp to niech wszyscy ida kanalami tam przejda. Po drugie awp masz nie od razu. Kolejna sprawa, jak w miare ogarniasz to sprzatniesz tych kolesi z awp. Nowoscia to moga byc nowe mapy, a nie jakies bez sensowne tarcze. Tyle :)
Kanalami :D a myślisz ze w kanałach nie ma awp?
Ad. Papej
Jak CT bedzie kampic w wieży zamiast latać po hosty to dostaną bany i już
Nie wiem wogole co to tarcza ma do celów mapy;) kampienie na bs z tarczą to co innego... bo bylo by trudno wbić TT ale my mówimy o mapach typu "cs_xxx" . Tarcze są git!:)
Ostatnio zmieniony przez Sinan 2010-02-16, 16:11, w całości zmieniany 1 raz