wdg mnie tarcze powinny byc zablokowane i tyle.. co do autokamp to sam nie wiem.. bron jak bron wiekszej roznicy nie ma...
Noo sidan ma racje. tez taki plugin widzialem.. jak chcialem kupic tarcze to pisalo ze limit wyczerpany czy cos.. ale itak wdg mnie tarcze to gufno.. zawsze banowalem za posiadanie i bede banowal :D NA ZADNYCH mapkach nie powinny byc uzywane.. usprawiedliwienie ze "ct nie ma szans dotarcia do hostow" to brednie bo jak sie gra zespolowo to wygrasz :)
eSka napisał/a:
NIE! W ogóle nie powinno być tarczy tak samo jak powinno być zabronione wchodzenie na txt i dachy np na mapie nuke 1337
Dokladnie :)
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
dla Mnie mozna zablokowac wszystkie bronie ,bedziemy rzucac nożami:d
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-02-15, 15:25
moze i tylko noby graja z tarczami ale np jest mapa cs_militia 3-4z z TT kupi AWP idzie do okna i wejdz do budynku placem jest to bardzo trudne a dla TT latwe fragi z awp
w kanale tez stanie ze 2 TT z awp i tez jest bardzo trudno wyjsc z kanalu
wiec moim zdaniem tarcze na mapach cs to dobry pomysl
Jak umiesz grac.. kupujesz awp i ich zdejmujesz przy czym robisz troche bydla w kanalach :) Gra zespolowa :) A zrobcie ankiete moze? :D "Tarcze na cs_? tak nie"
oczywiscie ze NIE !!!!!! nie potrzebne sa jakies tarcze !! juz dawno temu jest ich zakaz i moze niech tak zostanie ! ? ludzie co mieli tarczej zawsze byli banowani i niech tak zostanie
wystarczy zgrany team i nie przeszkadza awp jakies...
zrobimy eksperyment... postawie serwa i zbiore ekipe snajperów na militi wsadze ich do domku a wy placem sprobujcie sie przedrzeć pasuje wam? :) ciekawe ktory z was przeżyje ;)
Moim zdaniem to sprawa oczywista... Tarcza śmiech na sali, na serwerze 4FUN bawcie się. Tarcza nie pokazuje skilla, tylko boty z nią chodzą.
dokladnie
sexy bitch napisał/a:
Jestem jak najbardziej na tak
ty to bot to lajt :D Ja ja NIE i git :] Nawet 4Fun nie zasluguje sobie na cos takiego :D
Sinan napisał/a:
zrobimy eksperyment... postawie serwa i zbiore ekipe snajperów na militi wsadze ich do domku a wy placem sprobujcie sie przedrzeć pasuje wam? :) ciekawe ktory z was przeżyje ;)
spoko :) Moge wbic :D Tylko zadko sie zdaza ze w okienku siedzi 4+ awp.. zwykle 2-3.. a jak sie wbija ja jana a jeden przynajmniej oslania to jest git majonez :)
Po napisaniu tego wszystkiego zastanówcie się dlaczego w grze jest ta znienawidzona tarcza i autokampa... dlatego że muszą być:) powodzenia wam CT życzę... jak wy potraficie zabijac tylko poprzez fullauto i zero głowy to pozdrawiam... tarcza nie bo jest "chujowa" - uzasadnij dlaczego nie? tak napisać też potrafie o twojej postawie;) ze jest "chujowa" no ale cóż ... z bezmózgami się nie dogadasz c'nie ?