Wysłany: 2009-10-05, 16:17 spotkanie graczy z Central Shota ;)
Wpadliśmy na pomysł z Gutkiem xD żeby zorganizować spotkanie graczy z Central Shota gdzieś około wakacji :D i teraz pozostaje kwestia ustalenia miejsca... Najbardziej prawdopodobny jest Kraków... ;) byliby chętni?? pisać!!xD
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-10-05, 17:32
ogólnie to pomysł ciekawy.. Ale z większością to sie nawet piwa nie napije, bo to nieletni :P
Ale nie ma to tamto :] Jak dla mnie miejsce i czas jest ciągle do ustalenia :] może sobie jakiś urlob wezme, bo do KRK to ciopongiem rzut beretem :P
większość jak większość... ja nie jestem z KRK... tylko z Krosnana Podkarpaciu ... i mam ok 200 km ;) Gutek jest ze Sosnowca.. też ma kawałek ;D ale fajna by była taka imprezka ;)
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-10-05, 18:27
No Swear napisał/a:
i mam ok 200 km
ja do Wrocka mam ze 150 km, a z Wrocka do Krakowa następne z 200 km.. Jakoś możnabyłoby wtedy pozbierać ekipę ze zDolnego Śląska i razem jednym pociągiem się bujnąć i banie w pociągu zrobić :D
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2009-10-05, 20:01
Cycq będę czekał w wagonie we Wrocku ;D xD już dawno żuciłem taki temat, tylko że coś nie wypaliło, z chęcią poznam z real takich botów jak wy :P <joke>
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662
No Swear
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 21 Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 84 Skąd: Krosno City xD
ja to więcej na FFA2 gram ale na FFA też się pokazuje a że jestem z Myślenice i do Krk mam całe 30km. to z miłą chęcią bym przyjechał żeby się z Mientowym napić :D
_________________ Nie możesz mnie zatrzymać bo mam zbyt wielu wrogów...