Zapisy tylko do 25.11.09 do godz. 15
Gość jeżeli nie zostaniesz wybrany nie denerwuj sie ;) Będzie rewanż;)
pewnie Ty jesteś komicją wyborczą ...... zrozumiem.... bo I TAK NIE ZAGRAMY
Malitek napisał/a:
Po prostu nie gram w cs`a :)
a może po prostu napisz że masz w dupie KAŻDEGO z CS-serwery założyłeś dla jaj / bądź zbic kase z graczy. NIGDY nie miałeś Żadnych planów wobec tej serwerowni i po prostu CI SIĘ NIE CHCE.... .
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2009-11-24, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-24, 20:56
MientowyTSW, Skończ Ok ? Cały czas narzekasz to jest na prawdę denerwujące nie podoba się to wypowiedziałeś się raz i to na prawdę wystarczy a nie w każdym poście się wyżalać
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Hmm wydaje mi sie , ze wy z klatki specjalnie chcieliscie zeby Malitek gral...dlatego bo wiedzieliscie ze nie zagra czyz nie?? Nie wiem czy wy sie boicie czy cos? ale chyba jak Malitek nie zagra nic sie nie stanie...proste...
nie nie skończe bo po prostu WKURWIA mnie coś to pisze.... a tu na przykład: wkurza mnie Twoje zaangażowanie..... (nie piszcie o klatce bo w niej nie jestem..... ) ale na człowieka który "sponsoruje" jak każdy admin mam prawo wypowiedziec się.... każesz mi skończyc? bo może mam racje ?! w każdym poscie się wyżalam ale może ostrzegam innych przed Twoimi bajkami ?!
sam piszesz że wszystko się poleprzy a tu znów ŻE NIE MASZ CZASU WEŹ się kurcze ofarnij i zdecyduj co chesz robic... .
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2009-11-24, 21:44, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-24, 21:45
BO w tygodniu nie mam zbytnio czasu. Ale w piatek, sobote i niedziele jak najbardziej.
Akurat w tym tygodniu od czwartku mam "wolne" :)
btw. Nie chcą grać to nie widocznie mało grali sparów między "forami"
Jak cscenter gra też ~Młody nie gra : Powód - osoba która jest tylko @Adminem ,zajmuje sie serwerami od strony technicznej i nie gra w cs`a od roku nie może reprezentować forum bo to bezsens...
To na tyle
Ostatnio zmieniony przez Malitek 2009-11-24, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa